Špajza 22. listopada 2019.

Lino Lada sladoled najbolji je sladoled na svijetu!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Ledov sladoled Lino Lada dobio je veliko priznanje u Švedskoj. International Ice Cream Consortium proglasio ga je najboljim sladoledom na svijetu

Stručnjake je oduševio jedinstveni oblik Lino Lada sladoleda i inovativni mekani preljev, međutim ono što je presudilo da ovo postane najbolji sladoled na svijetu je doživljaj Lino Lada namaza koji je uspješno prenesen na sladoled.

Ukusan i neodoljiv spoj lješnjaka, mlijeka i kakaa pruža duplu dozu užitka, jer je sladoled Lino Lada preliven inovativnim, mekanim preljevom okusa bijele i tamne Lino Lade. Nastao je u suradnji s Podravkom te je lansiran na tržište u travnju ove godine. Prve zalihe tada su rasprodane u svega nekoliko dana čime je ovaj sladoled postao najtraženiji desert.

"Iznimno smo ponosni na ovu nagradu i priznanje kojim je Ledo sladoled potvrđen kao najbolji sladoled na svijetu po mišljenju struke, odnosno globalnih neovisnih proizvođača sladoleda. Ova nagrada dodatna je potvrda predanog rada naših zaposlenika, a posebno našeg razvojnog tima koji uspješno svoje kreativne ideje pretvara u najfinije sladolede i smrznute proizvode. Svake godine Ledo testira i razvija mnoštvo različitih okusa sladoleda i kombinacija želeći pri tome uvijek udovoljiti zahtjevima svojih potrošača jer su nam oni na prvom mjestu. Biti najbolji na svijetu, velika je čast, kao i obaveza da i u budućnosti nastavimo s proizvodnjom najkvalitetnijih sladoleda koji i na globalnoj razini predvode svojim tehnološkim rješenjima, inovacijama i kreativnošću", istaknuo je Marin Poljak, predsjednik uprave Leda.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.