Špajza 22. studenoga 2021.

Mama drama pokazat će ti bogate okuse tradicionalne kuhinje

Nevena Josipović, autorica bloga Mama drama foto: Privatni album

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Nevena Josipović, autorica bloga Mama drama, ffinalistica je Gastro zvijezde u kategoriji Tradicionalna kuhinja

Majka, supruga, food blogerica – sve je to Nevena Josipović koja stoji iza bloga Mama drama, finalista u kategoriji Tradicionalna hrana. U tradicionalnu kuhinju se zaljubila jer je, kako sama kaže, to jednostavno ona: "U kuhinji se držim tradicije jer su mi to najljepši i najdivniji okusi. Smatram da je naša tradicionalna kuhinja itekako bogata i vrijedi ju konstantno istraživati". 

Nevena je najprije svoje ideje zapisivala u bilježnicu, no kasnije je pokrenula blog i shvatila da je to ono što voli raditi. "Moj prvi recept je bio kolač s bananama kojeg sam kasnije izbrisala jer mi se nikako nije sviđao", rekla nam je. Iako prvi recept možda nije prošao najbolje, danas Zrinka vodi blog prepun odličnih ideja za pripremu tradicionalnih obroka s okusom toplog doma.
 

 | Author: Instagram @_mama_drama Fine slastice koje je pripremila Mama drama foto: Instagram @_mama_drama
 

 Kao jedno jelo koje svatko mora znati napraviti navodi domaću pileću juhu dok njezini ukućani najviše vole meso ispod peke, lazanje i tiramisu kao desert. "Pratitelji su oduševljeni s klasičnim gulašom i domaćim njokima, međutim i na blogu je uvjerljivo tiramisu najčitaniji recept", rekla je.

Zrinku pisanje bloga čini sretnom i ispunjenom, pogotovo kada zna da radi neku stvar koju će isprobati stotine ljudi i da će biti zadovoljni krajnjim rezultatom. Uz dvoje male djece kaže da joj je teško pronaći slobodno vrijeme, ali kad ga pronađe uvijek se "uhvati" namirnica iz hladnjaka kojima slaže razne kombinacije: "Najveći mi je gušt od pet namirnica složiti jelo". 

Kroz sudjelovanje u Gastro zvijezdi nada se da će proširiti poznanstva unutar gastro scene, izmijeniti savjete i ideje te naučiti još više. Za Nevenu možeš glasati ovdje, a ona za sve čitatelje ima poruku: "Kada vam kažu da nećete uspjeti ili da to nije za vas nikada nemojte odustati već podignite glavu i krenite naprijed".

Za Nevenu i njezin blog Mama drama možeš glasati ovdje!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.