Špajza Gastro zvijezda 04. listopada 2018.

Marina Knežević: Divno je gledati mlade ljude kako slijede svoje snove

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
U trećem od četiri kratka intervjua sa članovima žirija Gastro zvijezde, ponosno predstavljamo Marinu Knežević, direktoricu marketinga Zvijezde!

Marina, kako je bilo prošle godine, što ti se urezalo u pamćenje?

Super je bilo, zato smo tu i ove godine (smijeh). U pamćenje? Hm, osim tebe, jer si ukrao show na dodjeli (smijeh) super mi je bilo vidjeti toliko mladih ljudi, mislim stvarno mladih, do 20 godina, kako ganjaju svoje snove i pritom uživaju u onome što rade.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Veseliš li se novim blogerima?

Naravno, a tko se ne bi veselio mladima i starima koji kuhaju, peku i pritom su još i full kreativni i zabavni ljudi (smijeh).



Koja su tvoja očekivanja od druge Gastro zvijezde?

Samo neka je zabavno, cool, opušteno i edukativno. Cilj ovoga nam je pomoći svim tim ljudima da na našoj gastro sceni i oni dobiju svoj zvjezdani trenutak i da to iskoriste na najbolji mogući način za sebe. Mi želimo da svatko u svom životu otkrije što voli i želi i da se tome posveti, uloži trud i rad i ostvari maksimum svojih potencijala. Mi, kao kompanija s tradicijom dužom od 100 godina na gastro sceni to razumijemo i želimo im biti podrška i potpora.

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Imaš li svoje tajne favorite, prijatelje koji su se prijavili?

Još nemam, ali pomno pratim sve prijave i pozivam sve da nas zatrpaju jer mi u Zvijezdi stvarno guštamo u danima koji su rezervirani za Gastro zvijezda blogere. Pa gdje ćeš bolje kad cijeli dan proučavaš recepte i gledaš te predivne slike… mmm...


 | Author: Darko Kontin foto: Darko Kontin

Spremate li nam neke nove izazove?

O da, nešto se fino kuha i sprema u Zvijezda kuhinji, ali o tome detaljnije iduće godine. Sretno svima!

 

Znate li nekog tko priprema sjajne slastice i ima potencijala kao naš Marko? Prijavite ga na Gastro Zvijezdu, tko zna, možda ćemo o vašem favoritu čitati već iduće godine!
 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.