Špajza 13. studenoga 2021.

Mateja je "Uvijek gladna", a i mi ogladnimo kad gledamo njene fotke

Mateja Krvarić, autorica bloga Uvijek gladna foto: Josip Regović/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Mateja Krvarić, autorica bloga Uvijek gladna, finalistica je Gastro zvijezde u kategoriji posvećenoj slasticama

Svatko tko pozornije prati domaće gastro blogere zasigurno je testirao i pokoji recept Mateje Krvarić, autorice bloga Uvijek gladna. Mateja ima čak devet godina staža u bloganju, a njena su specijalnost - slastice. Nije iznenađujuće što ju je stručni žiri svrstao među finaliste petog izdanja natječaja Gastro zvijezda.

 | Author: Blog Uvijek gladna

"Pokrenula sam blog zato što sam se oduševila našim blogericama i njihovim radom i htjela sam se okušati i sama. Premijerni recept na blogu bio je onaj za pavlovu, koja nije imala veze sa pravom pavlovom", rekla nam je Mateja. I nastavila je u slatkom tonu jer slatko, kako kaže, najviše vole i njeni ukućani i pratitelji bloga. "Priprema slastica može biti zahtjevna. Treba malo više prakse i znanja tehnika, ali svi su sretni kada se na stol postavi prekrasna torta. Ipak, je slatko ono posljednje nakon ručka, ono što zaokruži svaku posebnu priliku", dodala je. 

Kuhanje ne može zamisliti bez maslaca, vanilije, tonke i čokolade, a glavni as u rukavu joj je čokoladna torta bez brašna (od samo tri sastojka) za koju gosti uvijek traže recept. Najviše pak je veseli kada je u inboxu dočekaju fotografije jela pripremljenih po njenim receptima. 

Ako pratiš Mateju i njen blog Uvijek gladna, zahvali joj svojim glasom za sve dobre recepte i omogući joj da uđe u superfinale Gastro zvijezde! 

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.