Matija Bregeš glavni je chef restorana u hotelu Boškinac na otoku Pagu. Bogatu je karijeru započeo u zagrebačkom restoranu Ivica&Marica, sve dok se 2016. godine nije zaposlio u restoranu Boškinac na poziciji sous chefa. Mentorirao ga je Boris Šuljić, vlasnik restorana, hotela i vinarije Boškinac, a značajno su na njegov kulinarski potpis utjecale i edukacije kod vrhunskih chefova Eneka Atxe iz baskijskog restorana Azurmendi te Jonniea Boera iz nizozemske De Librije.
Danas je glavni chef restorana Boškinac, a njegova su jela bazirana na lokalnim namirnicama i tradicionalnoj paškoj kuhinji. Tanjure često kreira oko jedne glavne namirnice, koju predstavlja u raznim varijantama, a u njegovim su jelima nezaobilazni začini i samoniklo bilje. Maslina, simbol otoka Paga, vječni mu je izvor inspiracije. Čini se da, iako je rođenjem kontinentalac, Matija Bregeš odlično prepoznaje, cijeni i prezentira blago otoka na kojem radi.
Titulu Veliki chef sutrašnjice za 2019. Matija je zaslužio nedvojbenim talentom, ali i konstantnom željom za usavršavanjem te ambicijom da razvije vlastiti kulinarski potpis. Želja nam je da mu ovaj trofej bude dodatni poticaj za buduću kulinarsku karijeru.