Chef Gordana Fabijanić Morski makarun ili tjestenina s plodovima mora iz kuhinje Didove kuće Konoba Didova kuća, ocijenjena s 11 bodova (1 Gault&Millau toka) u gastronomskom vodiču Gault&Millau Croatia 2019, smje… Špajza
gault&millau Upoznajte Velikog chefa sutrašnjice Matiju Bregeša iz paškog Boškinca! Matija Bregeš, na slici s Fabricijom Vežnaverom ovogodišnji je dobitnik titule Veliki chef sutrašnjice Gault&Millau Cro… Špajza
Najbolja kombinacija Kako spojiti mladu pašku janjetinu i hrvatska vina Krenula je era mlade janjetine, a naš ju je odani hedonist i kolumnist Ivo Kozarčanin u ugodnome društvu spojio sa par … Kolumne
Gastro.hr Bravarica - upoznajte najbolji paški sir Bravarica svoje sireve radi isključivo od nepasteriziranog mlijeka, a mi smo našim nepcima odlučili priuštiti provjeru.…
Gastro.hr Tisućljetne lunjske masline Na otoku Pagu nalazi se jedinstven maslinik na svijetu, o kojem brine Udruga lunjskih maslinara