MarsOvca
Pronađeno 7 rezultata za tag „
pag
”
vodič za gurmane
Mate Janković na Pagu uživao u vrhunskoj janjetini
I inače rado pratimo preporuke chefa Mate Jankovića koji piše iskrene preporuke mjesta na kojima je dobro jeo. Ovaj put…
Chef Gordana Fabijanić
Morski makarun ili tjestenina s plodovima mora iz kuhinje Didove kuće
Konoba Didova kuća, ocijenjena s 11 bodova (1 Gault&Millau toka) u gastronomskom vodiču Gault&Millau Croatia 2019, smje…
gault&millau
Upoznajte Velikog chefa sutrašnjice Matiju Bregeša iz paškog Boškinca!
Matija Bregeš, na slici s Fabricijom Vežnaverom ovogodišnji je dobitnik titule Veliki chef sutrašnjice Gault&Millau Cro…
Najbolja kombinacija
Kako spojiti mladu pašku janjetinu i hrvatska vina
Krenula je era mlade janjetine, a naš ju je odani hedonist i kolumnist Ivo Kozarčanin u ugodnome društvu spojio sa par …
Gastro.hr
Bravarica - upoznajte najbolji paški sir
Bravarica svoje sireve radi isključivo od nepasteriziranog mlijeka, a mi smo našim nepcima odlučili priuštiti provjeru.…
Gastro.hr