Špajza 20. srpnja 2017.

Matt Adlard - upoznajte polugolog kuhara

foto: Topless Baker, Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Njegov je cilj kuhanje učiniti lako dostupnim i jednostavnim, a trenutačno na svom YouTube kanalu ima više od 170 tisuća pratitelja. Njegovo ime je Matt Adlard i nova je gastronomska zvijezda.

Adlard je posudio ideju Jamie Olivera pa prozvao sebe Topless Bakerom. No osim što nosi naziv, za razliku od Olivera, ovaj je mladi chef odlučio otići korak dalje i zbilja kuhati polugol.

 

Možda vas zanima... Sjajna tjestenina nagrađivane talijanske chefice Recepti

 

 

Matt Adlard priprema sve, od neodoljivih doručaka, raskošnih ručkova pa sve do fantastičnih deserata. No njegova ljubav prema kuhanju i nije toliko neobična s obzirom na to da mu je otac David Adlard, popularni chef koji posjeduje jednu Michelinovu zvjezdicu.

 

Možda vas zanima... Tajna tiramisua chefa s Michelinovom zvjezdicom Recepti

 

Da je kuhanje shvatio ozbiljno govori činjenica da osim snimanja Youtube tutorijala, ovaj mladi chef održava i radionice kuhanja te priprema jela u profinjenim američkim klubovima za brunch. Sve to, naravno, radi polugol.

 

 

"Na početku je sve bila samo zabava. Prijatelj je znao koliko volim vježbanje i kuhanje pa mi je predložio da spojim te dvije stvari i kuham gol. Tada mi se to činilo malo previše pa sam počeo s polugolim kuhanjem", rekao je Mat Adlard o svojim počecima za portal FEMAIL.

U šali također dodaje i kako će ga uživanje u svim delicijama koje priprema prije ili kasnije natjerati da postane samo kuhar. Onaj s odjećom.

 

Možda vas zanima... Popularni chefovi otkrivaju koju hranu ne mogu smisliti Špajza

 

Mattove recepte možete pratiti na njegovom Youtube kanalu, Facebook stranici i Instagram i Twitter profilu.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.