Špajza 20. prosinca 2017.

Medvedgradova kampanja skupila milijun eura!

foto: Medvedgrad
gastro postao gastro.24sata.hr
Pivovara Medvedgrad je uspješno završila svoju prvu crowdfunding kampanju na globalnoj investicijskoj platformi Funderbeam, došavši do ukupne investicije od milijun eura u rekordnom roku od deset dana. Rekordna Medvedgradova crowdfunding kampanja proslavljena dijeljenjem piva Zagrepčanima

U kampanji je sudjelovalo 288 investitora iz 25 zemalja svijeta, a svi zaposlenici Pivovare također su postali investitori!

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Najuspješnija Funderbeamova crowdfunding kampanja u Hrvatskoj, ali i Europskoj uniji, završila je Medvedgradovom božićnom pričom - tradicionalnim dijeljenjem piva, običajem kojeg Pivovara njeguje već četvrtu godinu zaredom. 

 

Možda vas zanima... Medvedgrad: Preko dvadeset godina vrhunskog pivarstva Najave

 

Tijekom ovog tradicionalnog događanja, svi zaposlenici Pivovare izašli su na zagrebačke ulice i zajedno dijelili pivo građanima.

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Vesela i pozitivna atmosfera i sveopće oduševljenje Zagrepčana i njihovih gostiju nisu izostali ni ove godine, pa će dijeljenje piva ostati tradicija i uoči svih budućih božićnih blagdana.

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Osim uspješno završene kampanje, Medvedgrad u prosincu ima još jedan veliki razlog za slavlje, a to je 23. rođendan Pivovare, koji će se proslaviti u pivnici Medvedgrad u Ilici 49 uz čak dva nova piva napravljena posebna za tu prigodu.

 

medvedgrad pive Možda vas zanima... Sve hrvatske pivovare 11: Pivovara Medvedgrad Kolumne

  | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

ULAGANJE U PROIZVODNJU

Sredstva prikupljena kampanjom na Funderbeamu uložit će se u novu pivovaru kapaciteta 25.000 HL, koja će imati varionicu za kuhanje piva od 6.000 litara, zatim u novu punilicu za boce od 5.000 boca / sat, a svi procesi bit će kompjuterski vođeni. Na novoj lokaciji postojat će i dodatna mogućnost širenja do 50.000 HL bez potrebe za dodatnim investiranjem u novu opremu za kuhanje piva ili novu punilicu – najskuplje dijelove proizvodnje.

 

Možda vas zanima... Budite dio najljepše Medvedgradove Božićne priče Najave

 

Također, imat će izgradnju, servis i održavanje postrojenja na istoj lokaciji – što je velika prednost zbog fleksibilnosti i smanjenja troškova.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.