Špajza 25. travnja 2019.

Na Chill&Grillu uživat ćemo u specijalitetima Cheese bara

foto: Marko Lukunic/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Do Chill&Grilla preostala su samo dva dana – taman dovoljno da vam ukratko predstavimo gastronomsku ponudu. Premijerno će ove godine na našem festivalu kuhati i ekipa zagrebačkog Cheese bara...

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

Cheese bar u zagrebačkoj Cesarčevoj 2 poznat je po širokoj ponudi vrhunskih vina, ugodnoj atmosferi, pristojnim cijenama i platama. Tamo možete probrati ono što vam najbolje odgovara od čak 15 vrsta sireva, 10 različitih kobasica, kanapea i pršuta i upariti sve s ponekom čašom vina.

Vode se za onom „domaće je domaće“ kad je u pitanju hrana i bogata vinska karta s čak 107 etiketa. Jedan su od rijetkih wine barova gdje baš svako vino možete kupiti na čaše, što znatno olakšava uživanje i situaciju u vašem novčaniku. 

 

 | Author: Marko Lukunic/PIXSELL foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

No na Chill& Grillu njihove će poznate plate sa sirom, kobasicama i pršutom biti samo uvertira u široku ponudu jela, koja će uključivati burgere, tjestenine, njoke i pulled pork. „Volimo kuhati i svaki utorak i petak u Cheese baru radimo nekakav gablec za naše goste. To nas je ponukalo da se prijavimo i na ovaj festival“, kazao je vlasnik Damir Tašner. 

 

 | Author: Marko Lukunic/PIXSELL foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

Festivalsko su iskustvo stekli na prestižnom talijanskom Gusti di Frontiera, gdje su predstavljali Hrvatsku i posjetitelje oduševili burgerom s Paškim sirom. Taj će burger predstaviti i  gostima na Bundeku, a spominje se i burger s janjetinom.

„Dosad smo na Chill&Grillu uživali s prednje strane šanka i bilo nam je odlično. Na takvim se festivalima uvijek osjećaju pozitivne vibracije. Pozivamo sve koji vole dobar roštilj, miris dima i dobru zabavu da nam se pridruže“, završio je Damir Tašner. 

 

 | Author: Marko Lukunic/PIXSELL foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

Možda vas zanima... Za vas će na trećem Chill&Grillu grilati ovi restorani... Špajza

 

Chill&Grill 3.0 New Experience

Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.  

Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.  

Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!    

 

 | Author: 24sata foto: 24sata

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.

Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.

Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal. 

Vidimo se na Chill&Grillu!

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.