*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!
Cheese bar u zagrebačkoj Cesarčevoj 2 poznat je po širokoj ponudi vrhunskih vina, ugodnoj atmosferi, pristojnim cijenama i platama. Tamo možete probrati ono što vam najbolje odgovara od čak 15 vrsta sireva, 10 različitih kobasica, kanapea i pršuta i upariti sve s ponekom čašom vina.
Vode se za onom „domaće je domaće“ kad je u pitanju hrana i bogata vinska karta s čak 107 etiketa. Jedan su od rijetkih wine barova gdje baš svako vino možete kupiti na čaše, što znatno olakšava uživanje i situaciju u vašem novčaniku.
No na Chill& Grillu njihove će poznate plate sa sirom, kobasicama i pršutom biti samo uvertira u široku ponudu jela, koja će uključivati burgere, tjestenine, njoke i pulled pork. „Volimo kuhati i svaki utorak i petak u Cheese baru radimo nekakav gablec za naše goste. To nas je ponukalo da se prijavimo i na ovaj festival“, kazao je vlasnik Damir Tašner.
Festivalsko su iskustvo stekli na prestižnom talijanskom Gusti di Frontiera, gdje su predstavljali Hrvatsku i posjetitelje oduševili burgerom s Paškim sirom. Taj će burger predstaviti i gostima na Bundeku, a spominje se i burger s janjetinom.
„Dosad smo na Chill&Grillu uživali s prednje strane šanka i bilo nam je odlično. Na takvim se festivalima uvijek osjećaju pozitivne vibracije. Pozivamo sve koji vole dobar roštilj, miris dima i dobru zabavu da nam se pridruže“, završio je Damir Tašner.
Chill&Grill 3.0 New Experience
Chill&Grill 3.0 New Experience U konceptu po imenu New Experience pozivamo vas da probate jela sa svih kontinenata za koja do sada vjerojatno niste ni čuli. U njemu će kuhati renomirani chefovi i najpoznatiji food blogeri, a svake ćemo se večeri isplesati na odličnim besplatnim koncertima Let 3, Nipplepeoplea, TBF-a, Kojota, Soulfingersa i mnogih drugih.
Također, ove godine uveli smo novost u obliku Eco zone, namijenjene onima koji na Bundek dođu biciklom, rolama, koturaljkama, skejtovima, romobilima ili pješice. Posjetitelji će imati mogućnost provozati i hibridno plug in vozilo te ujedno saznati sve o uštedi i napajanju vozila električnom energijom. U slučaju da dolazite s djecom, nemojte brinuti jer pripremamo i Kids zonu. Bezbrižno uživajte u iću i piću dok se oni zabavljaju u našoj sigurnoj zoni.
Do Chill&Grill 3.0 New Experience festivala preostalo je još nekoliko dana, koje ćemo popuniti ekskluzivnim najavama chefova, restorana i glazbenika. Pratite našu web stranicu, portal Gastro.hr i društvene mreže, uskoro otkrivamo zbog čega će treći Chill&Grill festival biti još veći, bolji i zanimljiviji od prethodnih!
Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani.
Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.
U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade.
Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.
Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.
Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.
Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad.
Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla zaslužan je Permetal.
Vidimo se na Chill&Grillu!