Iako možda izgleda neukusno ili se pitate kakvog je to uopće okusa, oguljena kora od krumpira definitivno nije za bacanje! Sjetite se samo okusa fine korice kada pečete cijele krumpire u pećnici. Pa, ovo je upravo to - samo imate pečenu koricu bez mekog pirea iznutra. Ali vjerujemo kako vas to neće obeshrabriti da isprobate ovaj savršeni snack! Sve što vam treba je malo ulja, soli i papra te umak po želji - kečap, majoneza ili neki koji ćete sami napraviti. No, ne morate ih čak jesti ni kao snack - poslužite ih uz ručak kao ukusnu hrskavu grickalicu i oduševite svoje ukućane ovim tako zanemarenim, a tako ukusnim jelom!
Kako pripremiti ove ukusne pečene kore od krumpira:
- Nakon što ste krumpir dobro oprali i ogulili ga, stavite kore na papirnate ručnike da se posuše.
 - U posudu za pečenje pripremite papir.
 - Kore od krumpira u posudi pomiješajte s malo maslinovog ulja, posolite i popaprite (stavite po želji ljute mljevene paprike) i prebacite na papir za pečenje
 - Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva 15 - 20 minuta; tijekom pečenja ih možete malo promiješati kako bi se sve ravnomjerno ispeklo.
 - Poslužite toplo i uživajte!
 
Dobar tek!