tips & tricks Evo zašto se ne baca voda u kojoj se kuhala tjestenina Voda u kojoj se kuhala tjestenina tajni je sastojak na koji je većina ljudi zaboravila. Znamo zašto ju se isplati sačuv… Špajza
LAG Mareta LAG Mareta: Otpornost i borbenost u priči “Od polja do stola” Od vrhunske ribe i maslinova ulja do autohtonih vina i ninske soli... sve to nudi LAG Mareta Najave
tips & tricks USOLJENI LIMUNI Tajna savršenog okusa brojnih jela Usoljeni limuni obogatit će okus brojnih jela - od pečenki, juha, variva, pa sve do salata. Iako se mogu nabaviti u trg… 25' 0' 20 Recepti
spektakl okusa Pile pečeno u soli - recept Steve Karapandže Ovo pile pečeno u soli bit će prava zvijezda tvog stola. Zahvaljujući upravo pečenju u soli pile će sačuvati svoju sočn… 25' 50' 4 Recepti
dimljena nota Tajna ukusne carbonare krije se u jednostavnom sastojku Svi znamo koji su sastojci "prave" carbonare - tjestenina, guanciale, žumanjci, svježe mljeveni crni papar i svježe mlj… Špajza
idemo na pelješac! Začin bez kojeg ne možemo: počinje 8. Festival soli U Stonu 28. kolovoza počinje 8. Festival soli i traje sve do 15. rujna, a donosi bogat gastro, eno i kulturni program Najave
koristan popis Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko… Špajza
usudi se, razbudi se... SAVJET STRUČNJAKA Posoli kavu i bit će ukusnija! Znamo, ovaj savjet zvuči neobično, no znanstvenici tvrde da je dodavanje minimalne količine soli u kavu najbolji način … Špajza
Darkova Web Kuharica Zaboravi na pekaru, napravi domaće slance Donosimo provjereni recept food blogera Darka Kontina za najbolje domaće slance 135' 18' 6 Kolumne
sjajno gostovanje Jedva čekamo: u SOL Mate Jankovića stiže Deni Srdoč! Nakon što se večera 8. veljače na kojoj će kuhati chef David Skoko rasprodala u samo nekoliko dana, SOL tapasa na hrvat… Najave
začin koji život znači Bablje ljeto na Pelješcu: Počinje 7. Festival soli! Od 30. kolovoza do 15. rujna na Pelješcu će se održati 7. izdanje Festivala soli. Za ovo događanje diše cijeli poluotok… Najave
znanost kuhanja Treba li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja", objavljena u izdanju Školske knjige utemeljena je n… Špajza
uspješna godina SOL Mate Jankovića slavi prvi rođendan Prvu godišnjicu Mate Janković i SOL obilježit će novitetima u ponudi - vraćaju doručak, u ponudi za ručak bit će bistro… Najave
Mali kulinarski trikovi Kako spasiti jelo koje je previše slano, kiselo, ljuto ili slatko? Male nezgode kod pripremanja jela događaju se svima, zato je važno znati kako ih što lakše popraviti Špajza