Darkova Web Kuharica Domaći slanci zbog kojih ćeš zaboraviti na pekaru Donosimo provjereni recept food blogera Darka Kontina za najbolje domaće slance Kolumne
tips & tricks Posoli kavu i bit će ukusnija! Znamo, ovaj savjet zvuči neobično, no znanstvenici tvrde da je dodavanje minimalne količine soli u kavu najbolji način … Špajza
uspješna godina SOL Mate Jankovića slavi prvi rođendan Prvu godišnjicu Mate Janković i SOL obilježit će novitetima u ponudi - vraćaju doručak, u ponudi za ručak bit će bistro… Najave
neće se pokvariti Dobro je znati: 10 namirnica bez roka trajanja Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo broj na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja koji… Špajza
znanost kuhanja, u izdan… Trebam li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja", objavljena u izdanju Školske knjige utemeljena je n… Najave
Mali kulinarski trikovi Kako spasiti jelo koje je previše slano, kiselo, ljuto ili slatko? Male nezgode kod pripremanja jela događaju se svima, zato je važno znati kako ih što lakše popraviti Špajza
35% manje natrija Podravka je patentirala mješavinu soli s manje natrija Podravka je nositelj patenta priznatog u Hrvatskoj, Australiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Njemačkoj, Poljskoj, S… Najave
Tips and tricks Imamo čaroban recept protiv masnih kuhinjskih pločica i fuga! Kada si zadnji put očistila pločice ili kuhinjsku oblogu, pogotovo na području uz štednjak? Špajza
ADVENTSKI KALENDAR Aromatizirana sol kreativan je blagdanski poklon Set staklenki s aromatiziranom soli zasigurno će razveseliti tvoje gastro prijatelje. Špajza
mali trikovi Kako začinskim solima obična jela pretvoriti u specijalitete Začinske soli su odličan način da se jednostavnoj hrani poboljša okus, osobito ako se radi i pečenjima i jelima s rošti… Špajza
za 20 minuta Slastan sezonski desert s kruškama Polako počinje sezona krušaka, što će stvoriti brojne probleme neodlučnim obožavateljima slastica. Mi vam predlažemo da… Recepti
dobro za znati! Iskoristite sol za pripremu izotoničnog napitka ili moussea od avokada Koliko ste puta čuli ili upotrijebili rečenicu 'sol nije zdrava'? Činjenica je da naš organizam ne može sam proizvesti … Špajza
idealno! Napravite fantastične domaće mlince Priprema domaćih mlinaca jednostavan je zadatak i ne uzima previše vremena. Potrebna su samo tri sastojka – brašno, vod… Recepti
za vaše zdravlje 5 načina kako smanjiti unos soli u organizam Prosječan Hrvat na godišnjoj razini unese 4 kg soli u organizam što je dvostruko više od preporučenog unosa. Špajza
živjeli! Trkački uradi sam: Kućni izotonični napitci Naučite sami napraviti fine izotonične napitke - bilo da se bavimo tjelesnom aktivnošću, radimo zahtjevan fizički posao… Recepti
ZDRAVO I UKUSNO Idealni namaz: Maslac sa cherry rajčicama Nedavno smo podijelili s vama recepte za dva odlična maslaca – od graška i kikirikija. Za potpuno zadovoljstvo nedostaj… Recepti
MANJE JE VIŠE Zašto je važno smanjiti unos soli u organizam Proizvodi PIK Vrbovca sadrže 25% manje soli... Špajza
priča o chefu Salt Bae: Nitko ne soli bolje od njega Nusret Gökçe proslavio se specifičnom metodom začinjavanja jela i priskrbio si svjetsku slavu i nadimak Salt Bae. Ne go… Špajza
As u rukavu! Jednostavnim trikom vratite posuđu stari sjaj Kada omiljeno suđe poprimi neugodne smeđe mrlje, jedino rješenje ne mora biti kanta za smeće. Donosimo fenomenalan trik… Špajza
otkrivenje! Vječna dilema - s maslacem u hladnjak ili ne! Oduvijek ste se pitali je li bolje ostaviti maslac na sobnoj temperaturi ili ga držati u hladnjaku? Sada ćete dobiti od… Špajza