tips & tricks
Pronađeno 55 rezultata za tag „
sol
”
spektakl okusa
Pile pečeno u soli - recept Steve Karapandže
Ovo pile pečeno u soli bit će prava zvijezda tvog stola. Zahvaljujući upravo pečenju u soli pile će sačuvati svoju sočn…
dimljena nota
Tajna ukusne carbonare krije se u jednostavnom sastojku
Svi znamo koji su sastojci "prave" carbonare - tjestenina, guanciale, žumanjci, svježe mljeveni crni papar i svježe mlj…
idemo na pelješac!
Začin bez kojeg ne možemo: počinje 8. Festival soli
U Stonu 28. kolovoza počinje 8. Festival soli i traje sve do 15. rujna, a donosi bogat gastro, eno i kulturni program
koristan popis
Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja
Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko…
usudi se, razbudi se...
SAVJET STRUČNJAKA Posoli kavu i bit će ukusnija!
Znamo, ovaj savjet zvuči neobično, no znanstvenici tvrde da je dodavanje minimalne količine soli u kavu najbolji način …
Darkova Web Kuharica
Zaboravi na pekaru, napravi domaće slance
Donosimo provjereni recept food blogera Darka Kontina za najbolje domaće slance
sjajno gostovanje
Jedva čekamo: u SOL Mate Jankovića stiže Deni Srdoč!
Nakon što se večera 8. veljače na kojoj će kuhati chef David Skoko rasprodala u samo nekoliko dana, SOL tapasa na hrvat…
začin koji život znači
Bablje ljeto na Pelješcu: Počinje 7. Festival soli!
Od 30. kolovoza do 15. rujna na Pelješcu će se održati 7. izdanje Festivala soli. Za ovo događanje diše cijeli poluotok…
znanost kuhanja
Treba li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme?
Bogato ilustrirana knjiga dr. Stuarta Farrimonda "Znanost kuhanja", objavljena u izdanju Školske knjige utemeljena je n…
uspješna godina
SOL Mate Jankovića slavi prvi rođendan
Prvu godišnjicu Mate Janković i SOL obilježit će novitetima u ponudi - vraćaju doručak, u ponudi za ručak bit će bistro…
Mali kulinarski trikovi
Kako spasiti jelo koje je previše slano, kiselo, ljuto ili slatko?
Male nezgode kod pripremanja jela događaju se svima, zato je važno znati kako ih što lakše popraviti
35% manje natrija
Podravka je patentirala mješavinu soli s manje natrija
Podravka je nositelj patenta priznatog u Hrvatskoj, Australiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Njemačkoj, Poljskoj, S…
Tips and tricks