Špajza 23. veljače 2017.

Nećete vjerovati što predsjednik Islanda ne želi na pizzi!

Pizza
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Svi mi imamo pizzu koja nam je najdraža i sastojke koje posebno volimo.

Prilikom gostovanja u jednoj srednjoj školi, islandski predsjednik,  Guðni Th. Jóhannesson, odgovarao je na pitanja učenika, te ga je jedan od njih pitao i što ne voli na pizzi.

Predsjednik Islanda, na to pitanje, rekao je kako stvarno ne voli ananas, prenosi The Guardian. Štoviše, kad bi imao ovlasti, i zabranio bi stavljanje ananasa na pizzu. No, s obzirom na to da ipak nema takve ovlasti, neće zabraniti stavljanje ananasa na pizzu, ali čak to ne bi niti htio. 

Jer, kako kaže:"Nemam takvu moć kojom bih zabranio ljudima da stavljaju ananas na svoju pizzu. I sretan sam radi toga."

No, da nije sve tako crno, objašnjava i činjenica da predsjednik Jóhannesson ipak voli ananas, samo ne na pizzi.

Mi bismo se mogli složiti da nam ananas nije baš prvi sastojak kojeg poželimo staviti na pizzu. 

A kako ni drugi baš ne vole pizzu s ananasom, potvrđuje i pravi boom na društvenim mrežama, posebice na Twitteru, gdje traje rasprava o tome trebamo li ananas na pizzi ili ne, a sve je naravno popraćeno i hashtagom #pinneappleonpizza.

Čini se da se ljudima ananas na pizzi ipak ne sviđa te odobravaju izjavu islandskog predsjednika. Dapače, neki bi vrlo rado da bude predsjednik njihovih država i uvede ovu zabranu!

 

 

Ali naravno, ljubitelji pizze s ananasom ipak postoje pa su tako poslali i Ambasadi Islanda pizze s jasnim porukama o tome žele li ananas ili ne! 

 

Tko bi ikad pomislio kako će o sastojcima za pizzu jednog dana raspravljati i državnici!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.