Vodič za gastronomiju kroz detaljne opise namirnica i njihove pripreme
Treće izdanje knjige koja je sveobuhvatni vodič kupovanja, odabira i pripreme namirnica oduševit će sve zaljubljenike u gastronomiju i svakodnevno kuhanje. Autorica Margharet Wittenberg nudi brojne savjete za pripremu povrća, donosi sve o organskoj hrani i tržnicama sa stajališta vrsne poznavateljice gastronomije.
Za svaku namirnicu donosi detaljno opisanu pripremu uz tips&tricks te raščlanjuje zbunjujuće oznake na namirnicama kako bi čitatelji pametnije birali i kuhali. Ova je knjiga apsolutni hit za sve koje zanima što jedu i žele naučiti više kako bi se zdravije hranili. Reizdanje New Good Food najbolje govori o popularnosti ovog kulinarskog vodiča koji u novom ruhu sadrži i dodatno poglavlje o cjelovitim žitaricama.
Margharet Wittenberg
Ten Speed Press
prvo izdanje 2007.
28814.67 $
New Good Food
07. kolovoza 2013.
gastro postao