Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2019.

Nova Gastro zvijezda je – Vedran Bošković!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon blogova „Domaćica“ i „Mama, ja sam gladan“, titulu najboljeg food bloga nosi i „Začinjeno s ljubavlju“.

Treće izdanje Gastro zvijezde zaključeno je na svečanom eventu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Voditelj Tarik Filipović proglasio je ponajbolje food blogove u regiji po izboru publike te apsolutnog pobjednika – Gastro  zvijezdu. 

Autor nagrađenog bloga je Vedran Bošković, Slavonac sa zagrebačkom adresom, koji se food bloganjem aktivno bavi od 2015. godine. Njegov blog „Začinjeno s ljubavlju“ prošao je pravu tranziciju – sukladno Vedranovim gastronomskim interesima. Prve je godine pobijedio u kategoriji Međunarodna kuhinja, a ove je godine bio superfinalist u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Sve s razlogom, jer podjednako dobro priprema azijske specijalitete i domaće klasike od dizanog tijesta. 

 | Author: Screenshot foto: Screenshot

Spretan je s kuhačom, a podjednako se dobro snalazi i s fotoaparatom i društvenim mrežama. Cijeli se paket svidio i našem žiriju – Domagoju Jakopoviću Ribafishu, Darku Kontinu i Nasji Duplančić te počasnoj članici, chefici Esplanade Ani Grgić. Ova je četvorka Vedranov dugogodišnji trud nagradila s visokim brojem bodova i titulom Gastro zvijezde, a Gorenje s poklon bonom u vrijednosti od 14.796 kuna. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vedranu čestitamo i želimo mu dinamičnu i uspješnu godinu i mnoštvo divnih suradnji!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.