Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2019.

Nova Gastro zvijezda je – Vedran Bošković!

Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon blogova „Domaćica“ i „Mama, ja sam gladan“, titulu najboljeg food bloga nosi i „Začinjeno s ljubavlju“.

Treće izdanje Gastro zvijezde zaključeno je na svečanom eventu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Voditelj Tarik Filipović proglasio je ponajbolje food blogove u regiji po izboru publike te apsolutnog pobjednika – Gastro  zvijezdu. 

Autor nagrađenog bloga je Vedran Bošković, Slavonac sa zagrebačkom adresom, koji se food bloganjem aktivno bavi od 2015. godine. Njegov blog „Začinjeno s ljubavlju“ prošao je pravu tranziciju – sukladno Vedranovim gastronomskim interesima. Prve je godine pobijedio u kategoriji Međunarodna kuhinja, a ove je godine bio superfinalist u kategoriji Tradicionalna kuhinja. Sve s razlogom, jer podjednako dobro priprema azijske specijalitete i domaće klasike od dizanog tijesta. 

 | Author: Screenshot Screenshot

Spretan je s kuhačom, a podjednako se dobro snalazi i s fotoaparatom i društvenim mrežama. Cijeli se paket svidio i našem žiriju – Domagoju Jakopoviću Ribafishu, Darku Kontinu i Nasji Duplančić te počasnoj članici, chefici Esplanade Ani Grgić. Ova je četvorka Vedranov dugogodišnji trud nagradila s visokim brojem bodova i titulom Gastro zvijezde, a Gorenje s poklon bonom u vrijednosti od 14.796 kuna. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL Matija Habljak/PIXSELL

Vedranu čestitamo i želimo mu dinamičnu i uspješnu godinu i mnoštvo divnih suradnji!

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • marijana1 23:37 14. Svibanj 2020.

    Dobar dan svima, ja se zovem Marija Ivana, samohrana sam majka 3 djece iz Hrvatske i želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 90,000 eura od pouzdanog zajmodavca. Već sam dva puta postao žrtvom prijevare sa ... prikaži još! zajmovima, prije nego što sam upoznao gospodina Davea Thompsona, pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao ga. Zvao sam ovog zajmodavca kontaktirajte putem e-pošte: westlakefinancehome@gmail.com