Špajza 23. studenoga 2021.

Novi Melt i Mojati adventski kalendar kojem nećeš moći odoljeti

Iza prozorčića sa zadatkom ili izazovom krije se ručno rađena čokoladica foto: Instagram @mojati_
gastro postao gastro.24sata.hr
Motivi Zagreba i artisan čokolada savršena su kombinacija za iščekivanje Božića

Adventski kalendar najslađi je dio odbrojavanja do Božića, a ove godine postao je još slađi. Domaći dizajnerski koncept brend Mojati je u suradnji s gelato & brunch barom Melt osmislio adventski kalendar koji je ubrzo postao najtraženija kutijica čokoladica na društvenim mrežama. 

 | Author: Instagram @mojati_ Mliječne, tamne i bijele čokoladice su ručno rađene; foto: foto: Instagram @mojati_

Ovaj kreativni duo stvorio je adventski kalendar s motivom bajkovitih lokala i prozora kuće Kalline na križanju Masarykove i Gundulićeve. Sastoji se od 25 prozorčića iza kojih se kriju Melt mliječne, tamne i bijele čokoladice koje ćemo grickati do Božića. Zadnji prozorčić otvaramo na sam blagdan, a u njemu nas čeka iznenađenje - Mojati narukvica s motivom Zagreba

 | Author: Instagram @mojati_ Adventski kalendar je i odlična ideja za poklon najbližima; foto: foto: Instagram @mojati_

Na svakom prozorčiću možeš otkriti brojne male izazove, zadatke i nagradne natječaje povezane s otisnutim motivom čokoladice. Iako je napravljeno samo 200 kalendara koji su se odmah rasprodali, još postoji šansa da ga kupiš za sebe ili svoje bližnje. Otvorene su prednarudžbe na Instagram profilu Melt, no požuri jer su količine jako ograničene. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.