Špajza 13. travnja 2019.

Odbrojavamo: Preostala su samo dva tjedna do Chill&Grilla!

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
Chill&Grill 3.0 New Experience počinje za točno dva tjedna! Pripremamo vam mnogo gastronomskih i glazbenih iznenađenja i obećajemo pet nezaboravnih dana.

Sitno odbrojavamo do početka trećeg izdanja Chill&Grill festivala na zagrebačkom Bundeku. Pridružite nam se već 27. travnja i uživajte u čarima festivala na otvorenom sve do 3. svibnja.

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

 

Ove ćete godine u New Experience zoni moći probati specijalitete s grilla iz cijelog svijeta. Poznati će chefovi pripremati jela s potpisom inspirirana Afrikom, Azijom, Sjevernom i Južnom Amerikom te Europom, a sretnici iz prvih redova moći će ih i degustirati. 

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Nakon ture po kućicama naših restorana, imat ćete nekoliko izbora – chillati u Chill zoni dok se vaši klinci bezbrižno igraju u Kids zoni ili istražiti novu Eco zonu. Ondje će vas dočekati hibridno plug-in vozilo, spremno za testnu vožnju!

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

 

Poslijepodneva će ispuniti DJ-jevi, od 19 sati pozornicu će preuzeti mlade nade hrvatske glazbene scene i pripremiti publiku za headlinere – TBF, Kojote, Nipplepeople i Soulfingers. 

 

 | Author: Petar Glebov/Pixsell foto: Petar Glebov/Pixsell

 

Za vas imamo još poneko iznenađenje kada su u pitanju chefovi, ali i glazbeni program. Kako bi bili u toku, pratite našu web stranicu, društvene mreže i portal Gastro.hr. Uskoro otkrivamo više!

 

 

Možda vas zanima... Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill 3.0 New Experience! Špajza

 

 

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donosi sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvarit ćete 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, saznajte koji ste tip grill majstora i osvojite nagrade. 

Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osigurava vrhunsko domaće meso za svjetske specijalitete.

Kisko predstavlja najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali.

Petrol će vas upoznati s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Tu su i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Vidimo se na Chill&Grillu od 27. travnja do 3. svibnja na Bundeku!   

*Zbog najavljenih pljuskova može doći do promjena u satnici Festivala!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.