Špajza Gastro zvijezda 29. rujna 2019.

Odlične sezonske slastice naših blogerica

foto: missGASTRO
gastro postao gastro.24sata.hr
Iskorisite sezonske namirnice za pripremu vrhunskih poslastica i uljepšajte si vikend.

Za tebe smo izdvojili tri potpuno različita, ali podjednako dobra recepta naših stalnih blogerica. Sigurno ćeš pronaći nešto što ti se sviđa, bez obzira na to voliš li tijesta, kremaste kolače ili pak sočne biskvite.

 

Možda vas zanima... Domaće food blogerice koje su objavile vlastite kuharice Špajza

 

Torta od jabuka s mousseom od vanilije odgovor je na svoje tvoje želje. Ovaj je slojevit, mirisan i vizualno primamljiv desert pripremila blogerica Pregacha, prava majstorica za slatko.

Ukrasi tortu bademima, svježim voćem ili tučenim vrhnjem i dobro rashladi, a potom je posluži uz čašu vina i uživaj u slobodnom vremenu.

 

Možda vas zanima... Izvanredna torta s jabukama i mousseom od vanilije Kolumne

 

 | Author: Irena Gavran foto: Irena Gavran

Pregacha je zaslužna za još jedan izvanredan sezonski desert – muffine sa šljivama. Kako kaže, za pripremu ti ne treba nikakvo veliko kulinarsko umijeće, već samo trebaš uložiti malo truda i pola sata vremena.

 

Možda vas zanima... Sočni, mirisni i mekani muffini sa šljivama Kolumne

 

Ako nisi obožavatelj kremastih slastica i radije se posladiš nekim finim tijestom, sviđat će ti se mekane cimet rolice s preljevom od krem sira i vanilije. Za ovaj je detaljan recept zaslužna blogerica Ana's Baking Chronicles, čije nas slastice posljednjih godina ostavljaju bez daha.

 

Možda vas zanima... Mekane cimet rolice s preljevom od krem sira i vanilije Kolumne

 

 | Author: Ana Zelić foto: Ana Zelić

I ti si foodie? Prijavi se i postani Gastro zvijezda!

Ako si i sam/a majstorica za slatko i pišeš blog, poput Pregache i Ana's Baking Chronicles, prijavi se i postani sljedeća Gastro zvijezda! Osim prilike za suradnju s portalom missGASTRO, čeka te i vrijedan poklon bon Gorenja. Pročitaj više o Gastro zvijezdi na sljedećem linku, a potom se prijavi i sudjeluj u najvećem natjecanju food blogera u regiji!

Ako svoje fotografije, video i recepte objavljuješ isključivo na specijaliziranom profilu na društvenim mrežama, onda je za tebe idealna naša nova kategorija Top foodie. 

 | Author: PR foto: PR

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.