Špajza 15. veljače 2019.

Omiljeni voćni namazi u novoj ambalaži s još više sadržaja

foto: Podravka
gastro postao gastro.24sata.hr
Omiljeni Podravka voćni namazi dobili su novi izgled! U Podravkinom pekmezu od šljiva uživate već 70 godina, a omiljeni džemovi i marmelade dio su svakog doručka. Došlo je vrijeme da im, zasluženo, damo novu ambalažu. Bez brige, savršen okus ostao je isti!

Bez puno pretjerivanja mogli bismo reći da je šnita kruha i na njoj pekmez od šljiva „nacionalno dobro“, toliko duboko utkano u živote ljudi naših krajeva. Najbolji je recept, naravno, onaj bakin, a baš po takvim receptima već dugi niz godina proizvodimo Podravka džemove, pekmeze i marmelade.

U poznatim okusima džema od marelice, šipka, miješanog voća, džema extra jagoda, pekmezu od šljiva, i ostalim Podravka voćnim namazima, od sada možete uživati u novoj ambalaži. Za moderni izgled nove staklenke nije odgovoran samo razigran dizajn, nego čitava filozofija i nov pristup prezentaciji ovih vrhunskih voćnih namaza iz Podravke.

 | Author: Podravka foto: Podravka

Novi stil, više sadržaja

S obzirom na vrhunsku kvalitetu Podravka voćnih namaza, odlučili smo im dati i takvu ambalažu. No, nije nov samo izgled nego i veličina – svaka staklenka sada sadrži 20% više sadržaja što je, pojednostavljeno, 20% više ukusnih, slatkih i kiselkastih džemova za vaš užitak. Pa bilo da ih mažete na kruh, palačinke ili jednostavno posegnete žlicom!

Više sočnog voća

Uz veću količinu u paleti extra džemova, kao što je Džem extra jagoda, stiže i nova receptura koja u sebi sadrži još više voća. Sve navedeno je rezultat konstantne inovacije jer, iako se na trenutak može činiti da je priča o džemovima „davno ispričana“, njihov se okus, sadržaj i prezentacija uvijek mogu razvijati, a naši novi džemovi dokaz su upravo tome.

Zato ih potražite na najbližem prodajnom mjestu pa poslužite sebi i svojim obiteljima na način na koji ih najviše vole. Uživajte u bogatstvu okusa, tradicionalnoj recepturi te praktičnijoj i modernijoj ambalaži.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.