Špajza 08. veljače 2022.

Osvoji romantičnu večeru koju će ti pripremiti blogerica Mateja Krvarić!

; Portal missGastro udružio se s maestralnom food blogericom Matejom Krvarić kako bi te iznenadili večerom po želji foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ima li što bolje od ukusne večere s voljenom osobom na najromantičniji dan u godini? Ove godine ne moraš rezervirati mjesto u restoranu jer romantična večera dolazi na tvoja vrata! Portal missGastro u suradnji sa Stella Artois pivom usrećit će jedan sretan par luksuznom večerom koju će pripremiti blogerica Mateja Krvarić.

Valentinovo nam je sve bliže, restorani se polako počinju puniti rezervacijama, a ti još ne znaš što ćeš? Ne brini, mi imamo najromantičnije iznenađenje za jedan sretan par. 

Ispuni obrazac, naruči high class jelo, a nama prepusti sve ostalo

Portal missGastro udružio se s maestralnom food blogericom Matejom Krvarić kako bi te iznenadili večerom po želji. Sve što trebaš napraviti je naručiti posebno jelo, a uz malo sreće možda baš tebe i tvoju ljubav na kućnom pragu dočeka slasna večera koju će pripremiti Mateja Krvarić. Partner projekta je Stella Artois. 

Kojim jelom želiš razveseliti svoju ljubav?

U obrascu koji ćeš pronaći ispod članka predloži jelo kojim želiš razveseliti voljenu osobu, a naša Mateja će ga, nakon selekcije prijava i odabira pobjednika, pripremiti s puno ljubavi. Svi koji se prijave na natječaj prihvaćaju pravila natječaja i pristaju da ih se fotografira prilikom dostave jela te pristaju na kratku izjavu za tekst koji će se objaviti na portalu missGastro. Jedan od uvjeta je da se sretan par nalazi u Zagrebu kako bi večera mogla stići do tvojih vrata ravno iz pećnice. 

 | Author: Sanjin Strukic/PIXSELL Svakako pogledaj Matejin blog "Uvijek gladna" za inspiraciju; foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Možeš se prijaviti od 4. do 8. veljače u 11 h, a jelo ćemo dostaviti u srijedu 9. veljače iza 16 sati. Ne propusti jedinstvenu priliku da Mateji predložiš jelo s kojim želiš iznenaditi voljenu osobu. Pričekaj našu odluku i možda baš ti osvojiš vrlo romantičnu luksuznu večeru za dvoje u kojoj ćete uživati uz hladnu Stella Artois. Pravila natječaja možeš pronaći ovdje

A što poželjeti za najromantičniju večeru? Izbor prepuštamo tebi! Svakako pogledaj Matejin blog "Uvijek gladna" za inspiraciju. Mateja ima čak devet godina staža u bloganju, a njezina su specijalnost slastice. Sigurni smo kako će jelo, pripremljeno za naše zaljubljene čitatelje, biti stvoreno za uživanje uz gutljaje Stella Artois, ukusnog piva duge povijesti koje je stvoreno da bi uživali u životu s onima do kojih vam je najviše stalo, kako za Dan zaljubljenih, tako i bilo koji drugi dan.

Dobitnica romantične večere je Marija Radoš. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i maštovitim odgovorima koje ste nam slali. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.