Špajza 09. srpnja 2018.

Ovo je sedam najsirastijih cheeseburgera na svijetu!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Na jednom od svojih kanala, portal Insider objavio je video sa sedam najsirastijih cheeseburgera na svijetu. Pripremite rupčić i pogledajte kako izgledaju!

Kada kriška sira u cheeseburgeru nije dovoljna, chefovima restorana diljem svijeta na pamet padaju pomalo sulude, ali neodoljivo slasne ideje. Otopljeni sir koji se slijeva po pljeskavicama, pohani sir umjesto burger peciva ili pak pljeskavica punjena aromatičnim biljem i dobrom količinom sira, birajte sami.

Mi se nismo mogli odlučiti, pa bismo svakako voljeli isprobati sve. Srećom, baš niti jedan ne dolazi iz Hrvatske. Srećom...

 

Možda vas zanima... Tamale pita - cheeseburger iz pećnice Recepti punjeni krumpir Možda vas zanima... Dva u jedan: Nezamislivo dobar cheeseburger krumpir None


Najveće ljubitelje sira posebno upozoravamo da prije gledanja ovog videa obavezno dohvate najbliži komad sira. Za svaki slučaj!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.