Špajza 05. studenoga 2021.

Ovo su finalisti Gastro zvijezde! Glasaj za svog favorita

Gastro zvijezda 2021. foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Poznati su finalisti Gastro zvijezde 2021. i sada je red na tebi da im daš svoj glas

Korak smo bliže do nove Gastro zvijezde! Nakon što smo primili velik broj prijava omiljenih blogera i foodieja na društvenim mrežama, izdvojili smo po deset najzanimljivijih u svakoj kategoriji i predali ih u ruke stručnog žirija. Pred žirijem je bio težak zadatak izdvojiti po četiri najbolja u kategorijama Tradicionalna hrana, Zdrava i vegetarijanska hrana te Slastice. Ovogodišnji žiri čine Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i prekaljeni bloger, renomirani bloger i Gastrolovac Darko Kontin, prethodni pobjednici natjecanja 2019. i 2020. godine, Gastrolovci Andrea Cukrov i Vedran Bošković te novi član žirija, mladi talentirani chef Josip Tomas

Nakon vijećanja i zbrajanja bodova, finalisti su odabrani. U kategoriji Tradicionalna hrana kuhače će ukrstiti Anita Karaman, autorica bloga "Možeš se udat", Zrinka Janković s bloga "Mamin ručak", Nevena Josipović i njezina "Mama drama" te Dora Sandalić, autorica bloga "Tavajol". Glasaj za svog favorita!
 

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Tradicionalna hrana foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
 

Izbor nije bio ništa lakši u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana, a finalisti su Vinka Tresić s bloga "Veganica.hr", Marie Wasler, autorica istoimenog bloga, Laura Roman i njezin blog "La Vie Shobaine" te Matei Negovetić s blogom "Plant-based full of taste". Glasaj za svog favorita!
 

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Najslađa kategorija Slastice krije nekoliko poznatih imena, a među finalistima su Mateja Krvarić i blog "Uvijek gladna", Darko Debić, autor bloga "Samo jedan griz", Kristina Štriga s bloga "Cellulite Factory" te Janja Benić poznata kao "Janjolika". Glasaj za svog favorita!
 

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Finalisti u kategoriji Slastice foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Osim iskusnim blogerima, ove godine priliku dajemo i svima onima koje svoje delicije i maštovite gastro kreacije dijele na društvenim mrežama, odnosno Instagramu, Facebooku, Twitteru, YouTubeu ili TikToku u posebnoj kategoriji Top foodie na društvenim mrežama. U ovoj kategoriji finalisti će originalne recepte pripremati doma i prezentirati ih na društvenim mrežama, a oni su Petra Alpeza, Suzana Kvesić poznata kao "Pastry chef", Hungry Mile te Karla Lojen i njezina "Zelenjava". 

Da podsjetimo, Gastro zvijezda je regionalno natjecanje gastro blogera i zaljubljenika u hranu u organizaciji portala missGASTRO. Pokrenuli smo ga 2017. godine s ciljem promoviranja bogate blogerske scene i formiranja platforme za povezivanje i suradnju. Redakcija i žiri napravili su svoj dio, sada je sve na tebi!

Nakon što pregledaš sve kandidate i odlučiš se za one najdraže, svoj glas možeš im dati ovdje! Ako glasaš putem mobitela, imaj na umu da se u browseru moraš prijaviti na Facebook. Osim vrijednih nagrada, blogeri će dobiti i priliku za umrežavanje s drugim blogerima, mogućnost suradnje s portalom missGASTRO te veću vidljivost sadržaja - što je bitno za svakog ambicioznog blogera. 

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.