Špajza 16. kolovoza 2018.

Ovotjedni hit na društvenim mrežama

foto: @duckseatery
gastro postao gastro.24sata.hr
Vjerujemo da ste bar jednom u posljednjih tjedan dana naletjeli na neobičnu fotografiju nečeg što izvana izgleda kao pečenka. Riječ je o inovativnoj prezentaciji lubenice za koju je zaslužan njujorški restoran Ducks Eatery.

Da nismo pregledali Instagram profil restorana i pročitali nekoliko članaka, nikada ne bismo pogodili da je riječ o pečenoj lubenici. Nema nijedne sjemenke, izvana je glazirana, a iznutra podsjeća na sočan komad mesa. Ovaj se specijalitet marinira čak četiri dana u soli i tajnoj začinskoj mješavini, a potom slijedi dugotrajan proces dimljenja. 

 

Možda vas zanima... Što je mjesečevo mlijeko i zašto je preuzelo Instagram? Špajza

 

Jelom su vlasnici restorana proslavili Nacionalni dan lubenice i sezonu ovog voća, ali čini se da će biti u ponudi puno duže od očekivanog. U slučaju da ste propustili vidjeti kako izgleda najnoviji gastro hit na društvenim mrežama, obavezno pogledajte video isječak!

 

 

 

 

Možda vas zanima... Je li ovo najgluplji gastro trend dosad? Recepti Možda vas zanima... Rainbow pizza - novi hit na društvenim mrežama Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.