Špajza 19. studenoga 2021.

Suzana Kvesić zasladit će ti dan svojim receptima

Suzana Kvesić, autorica bloga Pastry Chef foto: Privatni album

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Suzana Kvesić, autorica portala Pastry chef, finalistica je Gastro zvijezde u kategoriji "Top foodie na društvenim mrežama"

Ljubiteljica slastica i finalistica u kategoriji "Top foodie na društvenim mrežama" Suzana Kvesić okupila je preko 20 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu, a mnogi rado prate i njezin blog Pastry chef by Suzana Kvesić. Profil na društvenim mrežama je pokrenula još "davne" 2012. godine. "Veseli me biti dio domaće gastro scene na društvenim mrežama jer tako mogu svakodnevno komunicirati s ljudima koji kao i ja "briju" na slatko", rekla je Suzana koja voli napomenuti da je prije svega profi slastičar koji rado dijeli svoje recepture i savjete na društvenim mrežama: "Ljudi su to prepoznali i sada se mogu pohvaliti jednom prekrasnom ekipom koja na društvenim mrežama prati i voli moj rad kao i recepture koje dijelim s njima".
 

 | Author: Instagram @suzanakvesic Instagram profil Suzane Kvesić prati preko 20 tisuća obožavatelja foto: Instagram @suzanakvesic
 

"Mi doma smo veliki gurmani, većina toga se vrti oko kuhinje i zapravo volimo širok spektar jela", priznaje Suzana i dodaje kako manje-više sve što spremi obožavaju i njezini ukućani i pratitelji. Suzana rijetko kuha samo za sebe, ali joj je gušt kreirati nove recepture, isprobavati neke nove okuse te otkrivati nove tehnike pripreme slastica. Ono bez čega nikako ne može u kuhinji su maslac i mahune vanilije te smatra da svatko od nas treba znati pripremiti palačinke. Ako ti se sviđa Suzanina slatka filozofija, glasati za nju možeš ovdje!


 Suzana kaže da otkako zna za sebe voli kuhati i da misli da se taj osjećaj jednostavno rodio uz nju: "Ne znam vam to objasnit. To je jednostavno dio mene i ne mogu zamisliti da bude drugačije". Upravo je zato sretna što je dio Gastro zvijezde, ali budući da je natjecateljskog duha veseli se i druženju, kuhanju te interakciji s publikom. Uz Gastro zvijezdu kao omiljeni projekt izdvaja live online radionice: "Kada se rodila sama ideja oko online radionica, tada u Hrvatskoj nije postojao sličan projekt kao ni sličan oblik edukacija i svatko kome bih ispričala ideju bi rekli da nema šanse, da je to prevelika organizacija, da se ljudima neće dati, ali ja sam jako vjerovala u to i objavila svoju prvu online live radionicu. Količina prijava i oduševljenje koje sam tad dobila od svojih followera samo mi je još jednom potvrdila da u životu treba raditi ono u što vjeruješ i kad-tad ćeš pronaći pravi put do publike". 

Ako je Suzana i tvoj omiljeni foodie na društvenim mrežama, glas joj možeš dati ovdje!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde, a sve novosti o natječaju prati na našem Facebook i Instagram profilu. 

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.