Špajza 10. srpnja 2017.

Pogledajte kako astronauti pripremaju sendviče

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Leteća hrana, nestali poklopci i puno ljepljive trake dio su svakodnevice u NASA-inoj svemirskoj postaji...

NASA je izbacila video u kojem već iskusni astronaut objašnjava način na koji zajedno sa svojim kolegama priprema sendviče u svemirskoj postaji. Oni se ne pripremaju od pravog kruha već za to koriste tortilje, a najviše problema zadaju im leteći sastojci koji ponekad završe na neočekivanim mjestima.

Upravo zato koriste se ljepljive trake koje se postavljaju na ravne površine kako bi se namirnice za sendviče i drugu hranu zalijepile i ostale na mjestu. Za trake lijepe čak i same tortilje zbog lakšeg sastavljanja sendviča.

"Puno je stvari na koje morate misliti i kojima morate upravljati kada jedete ovdje", sa smiješkom na licu objasnio je astronaut, glavni akter NASA-inog videa.

U videu pogledajte kako se priprema klasičan američki sendvič od maslaca od kikirikija i džema u svemirskoj postaji pa se dobro nasmijte astronautu koji muku muči s letećom hranom.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.