Špajza 18. prosinca 2023.

Kuhinjski gadgeti koji niste ni znali da ih trebate

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Donosimo popis gadgeta koji će upotpuniti svaku kuhinju.

Kupovina poklona za naše najdraže uvijek je poseban doživljaj. Nema ničeg ljepšeg od vidjeti osmijeh na licima voljenih kada otvaraju svoje poklone. Ako tražiš savršen poklon za one koji uživaju u finim zalogajima ili toplim napicima, imamo nekoliko sjajnih prijedloga koji će oduševiti i tebe i tvoje najmilije. Među njima se uvijek treba pronaći i koji poklon za tebe jer ne smijemo zaboraviti i sebe nagraditi za sve ono što smo uspješno savladali tijekom cijele godine.

Poklon za ljubitelje kave

Za istinske uživatelje kave izbor stvarno nije težak. Od finih mljevenih ili cijelih zrna kave do nove šalice ili termosice, postoji mnogo poklona koji će ih obradovati, no najbolji izbor je uvijek vrhunski aparat za kavu. Ako je tvojoj najdražoj osobi omiljena kava turska, sigurno će ju razveseliti Gorenje kuhalo za tursku kavu koje će im omogućiti da u svježe pripremljenoj turskoj kavi uživaju gdje god požele - kod kuće, na poslu ili na putu. Za one koji više vole espresso i sve izvedenice s mlijekom, odaberi Gorenje aparat za kavu koji će ih u trenu pretvoriti u pravu baristu. Osim savršen espresso, ovaj aparat sigurno će pripremiti i najbolji cappuccino zahvaljujući pjenjači za mlijeko koja se lako koristi.

 | Author:

Poklon za ljubitelje čaja

Ako osoba kojoj kupuješ poklon ipak preferira miris i okus čaja umjesto kave, također se nećeš morati previše pomučiti oko pronalaska poklona. Uz širok izbor čajeva sigurno ćeš pronaći onaj najpogodniji za svoju osobu. Kako poklon ne bi bio smo čaj, pokloni im i uštedu vremena i energije koja dolazi uz Gorenje kuhalo za vodu. Voda će u trenu prokuhati do savršene temperature za pripremu čaja, a kako bi bili sigurni da pripremaju čaj na pravoj temperaturi, Gorenje kuhalo za vodu ima i korisni analogni termometar u retro dizajnu. Cijelo kuhalo dizajnirano je u istom stilu te će se odlično uklopiti u svačiju kuhinju i dati joj taj omiljeni retro štih.

Poklon za one koji obožavaju mesne zalogaje

Šunke, kobasice, slanina, kulen... od same pomisli na ove delicije se zaželimo pojesti koji komadić. Pravi gurmani za ovakve namirnice sigurno će biti oduševljeni ako im pokloniš fini mesni zalogaj, no oduševljenje na njihovim licima bit će sigurno još veće ako im ovih blagdana pokloniš Gorenje rezalicu. Točno i glatko rezanje osigurano je visokokvalitetnom oštricom od nehrđajućeg čelika iz Solingena, svjetski poznatog grada oštrica. To znači da će svaki komad mesa biti savršeno tanko narezan, a samo zamisli koliko će lijepih plata i jela nastati od takvih narezaka.

Poklon za roštilj majstore

Vjerujemo kako nitko ne žali za toplim danima kao obožavatelji roštilja. Budući da ih kiša, snijeg i zima sprječavaju u pripremi slasnih mesnih i povrtnih delicija, ne možemo zamisliti bolji poklon od roštilja koji mogu koristiti tijekom cijele godine. Odličan izbor je Gorenje kontaktni gril. Kratko vrijeme kuhanja, jaka i ravnomjerno distribuirana toplina i direktan kontakt s donjom i gornjom grijaćom pločom ili grilom čine ovaj kompaktni roštilj idealnim za pripremanje odrezaka ili burgera. Opcija podizanja gornje ploče i zadržavanje u toj poziciji pokazat će se jako praktična i za pripremu drugih jela, kao primjerice toplih sendviča.

 | Author:

Poklon za one najzdravije

Osobe koje posebno brinu o zdravlju zaslužuju dar koji će im pomoći u održavanju zdravih navika. Bilo da je to podloga za jogu kojom će moći vježbati i doma ili nešto što će im pomoći u pripremi zdrave hrane, sigurno ćeš ih obradovati. U tom slučaju, Gorenje sokovnik je odličan izbor. Ovaj sokovnik poseban je po načinu cijeđenja soka te će tako zbog inovativne tehnike cijeđenja ista količina voća dati više soka. Izravno hladno prešanje znači do 90 % razine ekstrakcije i 50 % više vitamina - ima li boljeg poklona od toga?

Poklon za sve koji vole peći slane i slatke specijalitete

Za sve strastvene kuhare koji vole stvarati ukusne slane i slatke poslastice, darovi koji obogaćuju njihov kulinarski svijet su poput dragocjenih blaga. U blagdansko vrijeme, darivanje prigodnih poklona za ove entuzijaste kulinarske umjetnosti može biti pravi izazov. No jedna stvar kojoj će se sigurno veseliti je Gorenje kuhinjski robot. Miješanje, mućenje, gnječenje - sve je moguće s ovim odličnim pomagačem u kuhinji. Aparat dolazi s kukom za tijesto, pjenjačom i ravnim nastavkom za tučenje. Dok pjenjača prozračuje i miješa sastojke kada tražiš mekanu i pahuljastu konzistenciju; kuka za tijesto učinkovito će se nositi i s najtvrđim tijestom; a nastavak za tučenje će umutiti izvrsnu kremu ili nježnu pjenu od bjelanjaka. Ako osoba kojoj daruješ kuhinjskog robota voli retro stil, onda je još bolji izbor Gorenje retro kuhinjski robot

 | Author:

Svi ovi prekrasni pokloni za blagdane imaju nešto zajedničko - kvalitetu i pouzdanost koju nudi Gorenje. Brend koji stoji iza svakog od ovih malih kućanskih uređaja garantira vrhunsku izvedbu i funkcionalnost, čineći ih idealnim izborom za darivanje najdražih ili sebe.

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 09:21 19. Prosinac 2023.

    sve je dobro