Špajza 01. svibnja 2020.

Pošalji nam fotku svog roštilja i osvoji nagradu

foto: Josip Regović/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Startao je nagradni natječaj 'Nacionalni Chill&Grill dan' koji će trajati sve do 8.5. Dovoljno je da pošaljete sliku kako grillate kod kuće, na tavi ili roštilju, a one najkreativnije fotografije nagrađujemo bogatim nagradama

Ako slučajno još niste pripremili svoju grill tavu ili očistili roštilj, krajnje je vrijeme da to napravite jer na digitalnim platformama 24sata očekuje vas mnoštvo bogatih nagrada. Od danas pa sve do 8. svibnja moći ćete sudjelovati u nagradnom natječaju 'Nacionalni Chill&Grill' u kojem dijelimo čak 50 paketa nagrada ukupne vrijednosti 25 000 kuna.

Podravkini Začini, sočno Ravlić meso, KTC poklon bonovi ...

U nagradnoj igri možete osvojiti brojne stvari koje će vam sljedećih mjesec dana trajanja Chill&Grilla trebati za roštilj. Svaki paket vrijedan je 500 kuna, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kupon za kupnju svježeg voća i povrća za grill i Ravlić kupon u vrijednosti 100 kuna za kupnju svježeg i sočnog mesa.

Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkajte svoj roštilj i pošaljite nam sliku, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja. I ne zaboravite, natječaj traje samo do 8.5. a pokloni su uistinu fantastični.

 

Možda vas zanima... Grilanju prethodi čišćenje. Evo kako to možeš bezbolno obaviti Špajza

 

Nekoliko ideja za fotkanje

Fotkati možete sve, jer roštiljanje je više od samog pečenja mesa. Sigurno ste za njega pripremili ukusnu marinadu koju vaši ukućani vole, a nakon toga i brojne priloge – tikvice, papriku, kukuruz, patlidžan ili nešto egzotičnije. Možda ste od svega zajedno složili prave proljetne ražnjiće ili tortilje i napravili još nekoliko različitih šarenih salata, zato slikajte cijeli svoj stol, i ne zaboravite umake, oni fantastično sjedaju uz svaki roštilja bilo da jedete meso ili povrće, ribu ili rakove.

I kad već budete bilježili te sretne trenutke koje provodite zajedno sa svojim ukućanima oko roštilja obavezno opalite fotku i svoje chill zone jer ona će vam sigurno trebati nakon ukusnog ručka.

 

Možda vas zanima... Odlične rolice od piletine i špeka s grah salatom Recepti

 

Pratite Live svirku danas u 14.30 sata!

I dok budete okretali burgere, kotlete i ćevape na vašoj grill tavi, mi smo vam pripremili svirku koju ćete u 14.30 moći pratiti na Facebooku 24sata. Specijalno za ovu priliku, svirku će održati jedan od najboljih hrvatskih Dj-eva, DJ Jurki, koji vam je spremio pravu glazbenu poslasticu. Ugodnu glazbu idealnu za chillanje DJ Jurki puštat će iz stana u središtu Zagreba kojeg je za Nacionalni Chill&Grill dan preuredio u pravi muzički studio.

Dj Jurki je vlasnik agencije UrbaniEventi.com koja okuplja desetke DJ-eva, a trojica od njih DJ DaDoo, DJ eMBee, DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu najvećeg online festivala grilanja i čilanja.

 | Author: Privatni album foto: Privatni album

U kasnijim popodnevnim satima na digitalnim platformama 24sata moći ćete vidjeti kako su građani roštiljali diljem Hrvatske. Sve detalje pratite na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

 

Možda vas zanima... Krumpir na grillu: Dva načina za pripremu odličnog priloga Špajza

 

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.