Naučite sve tajne pripreme najfinijeg kruha u kućnoj radinosti
Sve o knjizi Maje Kefeček "Kruh i peciva" možete pročitati ovdje, a u
suradnji s izdavačkom kućom Planetopijom nagrađujemo naše čitatelje s pet knjižica uz čiju će pomoć naučiti razne praktične savjete i
kušati nove recepte.
Knjiga sadrži isprobane i ukusne recepte za izradu domaćeg kruha, peciva, pogača, kiflica i drugih pekarskih delicija pripremljenih od ekoloških sastojaka. U knjizi možete pronaći i popularan recept za kruh koji se ne mijesi, a prošlog smo ga tjedna objavili.
Osim raznih recepata, Maja Kefeček pomaže u odabiru brašna uz podjelu po vrstama i osnovnim karakteristikama pojedinog brašna. Kako biste osvojili knjigu, u komentaru na članak otkrijte nam vašu tajnu pripreme domaćeg kruha i osvojite "Kruh i peciva". Nagradni natječaj traje od srijede, 8. svibnja do srijede, 15. svibnja nakon čega ćemo objaviti pet dobitnika.
Dobitnici su:
1. hercet
2. sansiena
3. cakana
4. Marijanka
5. Ivanas
DOBITNICI KNJIGA
Postanite maher za kruh
08. svibnja 2013.
gastro postao