Špajza 20. prosinca 2013.

Potpuno prirodno voćno iskustvo

rau.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Happy day sokovi bogati su okusom i povezuju obitelj kroz zdravlje, harmoniju i sreću, a Florida, Brazil, Tajland, Filipini, Ekvador,… samo su neke od zemalja iz kojih dolazi voće za sokove

Isporuke sokova putem savršene logistike, impresivnim kapacitetom skladištenja i brzim prometom garantiraju svježinu i kvalitetu. Na hrvatskom tržištu prisutni smo sa širokom paletom proizvoda, a ona je samo dio još većeg asortimana koji se proizvodi u Rauch tvornicama smještenim u Austriji, Mađarskoj, Švicarskoj, Srbiji i Poljskoj.

Rauch svoje proizvode prezentira kroz robne marke. Premium robna marka je HAPPY DAY koji nudi potpuno prirodno voćno iskustvo sa najvećim udjelima voća (ovisno o voću od kojeg je sok napravljen). Bogat je okusom i povezuje obitelj kroz zdravlje, harmoniju i sreću. Nektare i osvježavajuća pića, kroz šarenilo boja i razne okuse, predstavlja robna marka BRAVO. Potpunu relaksaciju, čistoću, ravnotežu i ugodan okus možete pronaći u NATIVI. Nativa su wellness zeleni čajevi s jedinstvenim okusom i vrijednim sastojcima. Za sve one koji vole kavu tu je robna marka CAFEMIO.

Kremasta ledena kava u dva okusa: macchiato i cappuccino. Naši najmlađi svoju voćnu zabavu imaju sa YIPPY proizvodima od kojih mogu birati između šest različitih okusa. LEDENI ČAJ za ledeno hladno osvježenje, a za sportaše imamo izotonički napitak ISOTONIC s voćnim okusom. Za prave kulinare nudimo CULINARY 100% limun. Raznolikost okusa u inovativnim bočicama, nalazi se u našoj ponudi za GASTRO HoReCu.

Ove godine smo još povećali asortiman. Izašli smo na hrvatsko tržište sa novom robnom markom BRAVO TEA, koji ima karakteristike Bravo soka, a nudimo ga u dva nova okusa breskva-med i brusnica-hibiskus, u plastičnom pakiranju od 0,5l i 1,5l. Za naše mališane imamo novi Yippy okus, a to je šumsko voće, u savršeno dizajniranoj plastičnoj 0,33l bočici sa sportskim čepom i 0,2l tetrapaku. Yippy je negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće s dodanim vitaminima i kalcijem, bez konzervansa, koje će se zasigurno svidjeti mališanima. Za zimsko razdoblje poseban naglasak želimo dati našim HAPPY DAY sokovima. U to vrijeme naš organizam traži više vitamina i zato s ponosom možemo predstaviti Tri sestre i Tri mušketira.

Tri sestre – koja je bolja? Od istog oca i majke Prirode, tako iste, a opet tako različite.
Naranča s komadićima pulpe = snažna, jaka, njen okus dugo ostaje i mami za još
Naranča blaga = posebno blaga, mirna i fina, bez imalo žestine
Naranča klasik = s kojom nema iznenađenja, takva je kakva treba biti- klasik za sva vremena.
Tri mušketira – snaga, osjećaj i razum – što je važnije?
Jabuka mutna = snažan i silovit, jednostavnost prirode izlazi iz svakog gutljaja
Jabuka blaga = mir, blagost, nježan dodir, a i dalje postojan i prepoznatljiv okus
Jabuka klasik = očekivati više od provjerenog zove se pretjerani optimizam, znati što očekuješ zove se razum.

Iz našeg širokog asortimana, izaberite svoj najdraži HAPPY DAY okus i uživajte u blagdanskom raspoloženju!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.