Špajza 13. lipnja 2019.

Pridonesite svojoj vitalnosti, izdržljivosti, ali i sreći i ljepoti kroz funkcionalne i zdrave obroke

foto: Podravka

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Većina ljudi, pokazuju istraživanja, za doručak jede žitarice. Kad se tome pridoda sve veća osviještenost potrebe konzumiranja zdrave hrane, nutritivno bogate i izbalansirane, superfood sastojci i supernamirnice nameću se kao logičan izbor.

Također, s užurbanim načinom života, funkcionalna hrana jedan je od zahtjeva modernog čovjeka: hrana koja zadovoljava potrebe na brz i efikasan, a ujedno i zdrav način.

S dugom tradicijom i prepoznatljivošću kvalitete dječje hrane, prepoznajući trendove, Lino je dublje zakoračio u kategoriju žitarica za doručak i odgovorio na sve zahtjeve i potrebe modernog čovjeka kad je u pitanju prehrana. Tako je nastao spoj dehidriranih pahuljica, dobro poznatih u kategoriji dječje hrane, crunchy žitarica i superfood sastojaka chije i zobi pod nazivom Lino Nutri Balance.

Lino Nutri Balance dolazi u dvije varijante: Lino Nutri Balance CHIA i Lino Nutri Balance OATS. Savršeno izbalansirani sastojci omogućuju bogat obrok gotov u trenu: miješaju se s vodom i odmah su spremni za konzumaciju. Nutri Balance CHIA lagan je, dobro izbalansiran obrok obogaćen vitaminom C i B kompleksom sa žitaricama cjelovitih zrna, cornflakesom i chia sjemenkama. Nutri Balance OATS kombinacija je žitarica cjelovitog zrna čija je baza zob, instant pahuljice i hrskava, ekstrudirana riža uz dodatak vitamina B skupine i kalcija.

Nova linija Lino proizvoda ima sve što je potrebno za balans vitalnosti i izdržljivosti čime pridonosi balansu sreće i ljepote svakog tko ih proba jer, nakon probe, novi omiljeni doručak je zagarantiran.

 | Author: Podravka foto: Podravka

Lino Nutri Balance Oats
Već i ptice na granama znaju da je doručak najbitniji obrok u danu. Svi to znamo, a opet, malo nas ima vremena za spravljanje kvalitetnog i uravnoteženog obroka koji onda često preskačemo. Za sve one koji se prepoznaju u ovakvim situacijama Lino Nutri Balance Oats je savršeno rješenje. Bazu ovog ukusnog i brzog obroka čini zob koja garantira savršen balans vitalnosti i izdržljivosti kroz dan za što je zaslužno bogatstvo hranjivih sastojaka i dodatak B vitamina i kalcija. Za bilo koju prigodu samo dodajte vodu i uživajte u brzom i cjelovitom obroku!

Lino Nutri Balance Chia
Svi smo se našli barem nekoliko puta u situaciji u kojoj nemamo vremena ili ne znamo što bi pojeli. Od sada, pa nadalje i u buduće ne morate više razmišljati jer Lino Nutri Balance Chia savršeno izbalansiran obrok koji je pun vitamina, minerala i vlakana je odličan odabir baš za takve situacije. Zahvaljujući cjelovitim žitaricama obogaćenim vitaminom C i B kompleksom te chia sjemenkama dan ispunjen energijom i osjećajem ljepote i sreće je zagarantiran. Samo dodajte vodu i uživajte u savršeno balansiranom obroku za svaku prigodu!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.