Špajza 248 prikaza 27. ožujka 2015.

R&B Food - kultno mjesto ljubitelja jedinstvenog grilla

Kultno-mjesto-svih-ljubitelja-jedinstvenog-grilla
1/4
Privatni album
Vizija restorana, u kojem se sva jela mogu pripremiti brzo i jednostavno, a opet na poseban način te gostu sve to ponuditi po pristupačnim cijenama, brzo je zaživjela u glavnom gradu prije svega zbog toga što jela na meniju R&B Fooda nisu uobičajena za niti jedan restoran iste tematike

Jedinstveno mjesto u Zagrebu koje je u manje od godine i pol od otvorenja steklo kultni status među svim gurmanima i ljubiteljima grilla, R&B Food svoje je goste osvojio zanimljivom ponudom, poput savršenih svinjskih rebaraca, grilanih pilećih krilaca, ramstekom, tunom, telećim rebarcima ili onima od boškarina te raznim salatama. Koncept R&B Fooda je nuditi jedinstvena jela koja su cjelovita pa svako jelo ima potrebne priloge i kruh, i to u rangu cijena od 20 - 100 kn po osobi jer kako kažu u zagrebačkom restoranu "nisu vremena za skupa jela nakon kojih gosti odu iz restorana gladni".

Vizija restorana, u kojem se sva jela mogu pripremiti brzo i jednostavno, a opet na poseban način te gostu sve to ponuditi po pristupačnim cijenama, brzo je zaživjela u glavnom gradu prije svega zbog toga što jela na meniju R&B Fooda nisu uobičajena za niti jedan restoran iste tematike. "Teško je navesti samo jedan specijalitet kuće, jer svako naše jelo je specijalitet po sebi jer nema konkurenciju te svako jelo ima svoju grupu obožavatelja, no kada bi trebali izdvojiti neko od jela, tu definitivno iskaču svinjska rebarca, teleće rebro i rebro od boškarina. Mislimo da R&B Food probija led hrvatske gastronomske scene sa svojom ponudom rebaraca, koja zbog posebnosti dugotrajne obrade i pripreme za pečenje doista nemaju konkurenciju." - pričaju nam u R&B Foodu čija je filozofija opuštena atmosfera, dobra glazba te jedinstvena ponuda.

mmmm | Author: R&B food R&B food

Za dobru atmosferu i jedinstven pristup R&B Fooda zaslužni su svi koji su uključeni u rad restorana, ističu vlasnici koji se trude svaki mjesec izbaciti neki novi specijalitet poput telećeg rebra premazanog dimljenim umakom s tzatziki rolicom, prženim kolutićima od luka i lepinjom koje je ovog mjeseca dobilo svoje mjesto na jelovniku.

Za sada R&B Food posluje u Zagrebu do 10. lipnja, te se ponovno otvara sredinom rujna. Srpanj i kolovoz su rezervirani za Garden festival u Tisnome, gdje roštiljaju po danu u glavnom kampu i noću u klubu Barbarella's. Na jesen kreću s razvojnom idejom jedne nove lokacije gdje će gurmani sigurno opet doći na svoje. "Dojmovi naših gostiju popraćeni su konstantnim fotografiranjem hrane i oduševljenjem istog trenutka kada hrana dođe na stol. Također imamo i dostavu, tako da mnogi naši stalni klijenti jedu u restoranu, a i naručuju hranu od doma. Generalno smatramo da prevladava opuštena atmosfera, posebna i jedinstvena hrana koja nema konkurenciju u Zagrebu, te za današnje uvjete krajnje pristupačne cijene s obzirom na dobivenu količinu hrane." - poručuju iz R&B Food-a te pozivaju sve željne drugačijeg grill iskustva da posjete njihovu oazu užitaka i dobre atmosfere na zagrebačkoj Trešnjevci.

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Avatar ivads
    ivads 14:20 27. Ožujak 2015.

    Najbolja tuna IKAD! I prefino rebro boškarina!