Špajza 23. ožujka 2018.

Rastavili smo cijelo pile u pet minuta - evo kako!

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Zamolili smo našeg profesionalnog kuhara da čitavo pile rastavi na dijelove u pet minuta. Da bismo mu dodatno začinili zadatak, u priču smo ubacili i jedan poprilično tup nož...

Kupnja čitavog pileta ima svoje prednosti, ali i nedostatke. Nebrojeno smo se puta našli u problemu s rastavljanjem pileta na komade kada bismo ga izvadili već pečenog iz pećnice, a sada, nešto mudriji i spretniji, pile ćemo znati rastaviti u baš svakoj situaciji.

 

Možda vas zanima... Jeste li znali: Mali gastro trikovi koji mijenjaju život Špajza

 

Naš profesionalni kuhar Gordan pokazao nam je kako se to radi na najjednostavniji način i u pet minuta rastavio čitavo pile. Zadatak smo mu dodatno začinili dodavši mu u ključnom trenutku pomalo tup nož, baš onakav kakav imamo i kod kuće.

 

Možda vas zanima... Sjajan trik: Najbolji način za rezanje pizze Špajza

 

U nastavku pogledajte video s detaljnim uputama kako na ispravan način rastaviti čitavo pile.
 


 
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.