Špajza Gastro zvijezda 30. rujna 2018.

Ribafish: Jedva čekam upoznati nove genijalce!

foto: Julio Frangen
gastro postao gastro.24sata.hr
Čovjek s četiri želuca, hedonist, mesofil i općenito obožavatelj stola i svega što je na njemu poziva i ovom prilikom gastro blogere regije da se prijave na najjači natječaj ove godine!

Štovani uredniče, opet ste si sredili mjesto u žiriju za izbor najboljeg foodie bloga godine?
Još štovanija kolegice, to se jednostavno dogodilo i sad evo krećemo u nove avanture i spoznaje kako bismo još više proširili horizonte ljudima koji sa svijetom dijele svoje recepte i vizije.

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Kako za sada teku prijave?
Sjajno! Do danas, a nismo ni na pola prijava, dobili smo duplo više prijava od prošle godine. Kako smo smanjili broj kategorija, slutim još žešću borbu do zadnjeg zrna brašna, vlati vlasca i svega što se može upotrijebiti u ovoj fer i korektnoj borbi.

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Imate li svojih favorita?
Naravno da ne, ipak sam ja tu nekakav predsjednik žirija. Dobro, osim one male mesarove, i Darkovog bratića... Šalim se. Sve će biti transparentno, pomno i pažljivo praćeno i stalno vidljivo na našem portalu Gastro.hr, na kojem ćete moći pratiti sve što se događa iz prve ruke.

Ima li promjena u pravilima?
Nešto sasvim sitno, ali za sada je najbitnije da se prijavite na natječaj, ili da to isto napravite s vama dragom osobom ili idolom koji možda još nije čuo za Gastro zvijezdu, pa da ovaj događaj dignemo na još viši nivo.

 | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Hvala puno!
Hvala i vama, čitamo se na Gastro zvijezdi!

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)
 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.