Špajza 17. lipnja 2017.

Samo za hrabre: Gigantski sladoledni kupovi

foto: @moandmoshi, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon ovih fotografija zasigurno ćete u zamrzivaču potražiti sladoled ili se počastiti u prvoj slastičarnici na koju naiđete.

Sloj torte, narezane jagode, tri paketa štapića od jagoda, vafli, krema od vanilije i maline i 22 kuglice sladoleda. To je sadržaj jednog od primamljivih, ali i pomalo zastrašujućih sladolednih kupova koji se poslužuju u Bangkoku.

 

 

Cijena nekoliko kilograma teškog deserta je 87 dolara, a dovoljan je za 15 ljudi. Ako se netko odvaži sam jesti, zaposlenici odmah donose drveni pribor prikladne veličine.

 

 

รีวิว "candy celebration" จาก jeab.com 🍦❤❄️ ขอบคุณมากค่ะ 😊🙏🏼 ------------ Mo & Moshi ร้านไอศกรีมโฮมเมดในรูปแบบพาร์เฟ่ต์ที่โดดเด่นด้วยเมนูล่อตาล่อใจไซส์จัมโบ้ สั่งแล้วรับรองความฟินคูณ 10 อย่างแน่นอน ร้านตั้งโดดเด่นอยู่ที่ชั้น 4 สยามเซ็นเตอร์ เยื้องๆ กับร้านซิสเลอร์ เมนูที่เราสั่งถือเป็นเมนูใหม่ของทางร้านคือ Candy Celebration (ราคา 1,850 บาท) อ๊ะๆ เห็นราคาแล้วอย่าเพิ่งตกใจ เพราะมันคือไอศกรีมไซส์ยักษ์ที่จัดเต็มด้วยไอศกรีมและท็อปปิ้งหลากหลายชนิด ไฮไลท์เด็ดอยู่ที่ชั้นล่างสุด Cotton Candy Parfait ไอศกรีมพาร์เฟ่ต์รสสายไหม และ Vanilla Parfait ไอศกรีมพาร์เฟ่ต์รสวานิลลา เสิร์ฟพร้อมวิปครีมและไอศกรีมอีก 9 ลูกใหญ่ที่เลือกได้ตามใจชอบ ส่วนท็อปปิ้งนั้นเรียกได้ว่า “จัดเต็ม” ตั้งแต่คอนเฟล็ก วาฟเฟิลรสบลูเบอร์รี่ โทสต์สี่เหลี่ยมลูกเต๋า เมอร์แรงก์ 2 รสชาติ ได้แก่ พิสตาชิโอ้วานิลลา กับโรสเมอร์แรงก์ ปิดท้ายความฟินด้วยมาร์ชเมลโล่ เมนูนี้เหมาะกับการทาน 5 – 10 คน ซึ่งเรียกได้ว่าคุ้มแบบสุดๆ #moandmoshi #icecream #siamcenter #homemadeicecream #review #jeabdotcom

A post shared by MO & MOSHI (@moandmoshi) on

U ponudi su i druge voćne kombinacije, a čini se kako je jako popularan onaj s bananama i Ferrero Rocher kuglicama.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.