Špajza 08. lipnja 2019.

Sjajna atmosfera prvoga dana Kraftinga u Makarskoj

foto: Krafting

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Najbolji ginovi, piva sa svih strana svijeta, zelenilo parka, bale sijena, ležaljke, lampioni, i mnoštvo nasmijanih lica tik uz more, sve je to makarski Krafting!

Ogroman izbor odličnih piva, gina, slavonskih rakija i sjajne hrane, dočekat će vas na ulazu u Krafting festival koji je jučer otvorio svoja vrata u makarskom parku Fra Jure Radića. A već dosadni oblaci otkrili su sunce koje kao da je ova energija s festivala sama pozvala. Chef Marin Rendić nahranio je ekipu savurom i kuglicama s crnim rižotom, a piva su nestajala brzinom koja zapanjuje.

 | Author: Krafting foto: Krafting

Zaigrana i plesno vesela glazba DJ ekipe Vinyl Magica Time festivala iz Imotskog savršeno zaokružuje ovu sliku. Uz, naravno, neizbježnog Vojka V koji je, nekako vjerujemo, sinoć odradio svoju najneobičniju gažu do sada - okružen hrpetinom dječice koja su skakal i pjevala zajedno s poznatim glazbenikom. Tako je, otprilike, izgledao prvi dan. 

 | Author: Krafting foto: Krafting

Danas se kuhaju neka nova jela i vade neke druge ploče. Chefovi Christian Misirača i Rene Bakalović već su izvadili hobotnicu koju će nam u samo pola sata pripremiti "a la peka", nakon čega stizu zanimljivi tapasi za brunch, a tu je čak i roštiljada! Piva i gina nije nestalo, a navečer će ovu romantičnu sliku podebljati, live nastupom i latino ritmovima, poznati bend Cubismo. A sve to samo par koraka od mora. 

 | Author: Krafting foto: Krafting

Uvod u ljeto teško da je mogao biti bolji od ovoga. Ako ste u blizini pozivamo vas da nam se pridružite i podijelite ovu energiju s nama, uživate u dobroj hrani, piću, glazbi i društvu. I vjerujte nam na riječ, ništa vam nece nedostajati.  

Detalje današnjeg i sutrašnjeg dana možete pronaći na sluzbenoj FB stranici festivala: https://www.facebook.com/krafting.makarska/

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.