Špajza 02. ožujka 2023.

Slavni rocker grilao 24 sata i pripremio 500 obroka u humanitarne svrhe

Dave Grohl
Rocker Dave Grohl pravi je majstor dimljenja i grilanja mesa foto: Hope The Mission
gastro postao gastro.24sata.hr
Frontmen Foo Fightersa Dave Grohl organizirao je humanitarno kuhanje na kojem je dimio i grilao meso, kako bi se skupio novac za beskućnike u Los Angelesu. Njegovu hranu svi su pohvalili, baš kao i njegov plemenit potez

Rocker dobra srca – upravo to je frontmen Foo Fightersa Dave Grohl koji je još jednom sudjelovao u važnoj humanitarnoj akciji. Ovaj put Grohl je navukao pregaču, zasukao rukave i primio se grilanja i smokanja, kako bi pomogao beskućnicima u Los Angelesu.

Slavni glazbenik grilao je i dimio meso puna 24 sata kako bi nahranio štićenike utočišta Hopa The Mission u Los Angelesu, uključujući i 450 gostiju koji su platili obrok te 50 pripadnika osoblja utočišta. Cilj je bio prikupiti novac za Hope The Mission i njihov hvalevrijedan rad, a potrebno im je 350.000 dolara za otvaranje još tri skloništa za beskućnike u kojima bi ukupno bilo 700 kreveta.

Kako prenosi portal TMZ, Grohl je sam pokrio troškove dopremanja svih potrebnih uređaja za kuhanje te namirnica. A oni koji su kušali njegovu hranu hvale ga kao odličnog kuhara i gril majstora koji im je pripremio savršena svinjeća rebarca, svinjeći but, goveđa rebra, kupus, coleslaw salatu i grah. Grohla u kuhanju nije omela niti jaka kiša i oluja koje su zahvatile LA baš u vrijeme kad je on pripremao hranu, a kako je sve skupa trajalo ukupno 24 sata, u jednom trenutku rock zvijezda odlučila je malo odspavati na parkiralištu, prenosi TMZ.

 | Author: Hope The Mission Dave Grohl foto: Hope The Mission

"Većina glazbenika su opsesivno-kompulzivni čudaci, bez obzira na to bave li se sviranje, aranžiranjem ili skladanjem. Uvijek pokušavaš nadmašiti svoje kolege i biti savršen. Slično je i s hranom, barem kod mene“, rekao je Grohl u intervjuu za magazin Bon Appetit 2018. godine kada je pekao roštilj za hrabre vatrogasce koji su se u to vrijeme borili s golemim požarima u Malibuu.

 

Ozren Kanceljak Možda vas zanima... Kuhanjem pomažu osobama s invaliditetom Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.