Špajza 31. ožujka 2016.

Super trik: Rezanje luka s puno manje muka!

Luk
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nema dosadnije stvari od rezanja luka na sitno, no uz ovaj trik, posao će uvelike biti olakšan!

Lako je oljuštiti suhe dijelove, ali kad kapulu, ili crveni luk treba nasjeckati na majušne dijelove za gulaš ili paprikaš - e tu nastaju problemi. Pogotovo ako ste škrti pa ne želite baciti onaj dio za koji ga možete držati... 

No, za jednostavnije rezanje ove neophodne namirnice u svakom kućanstvu, može nam poslužiti i najobičniji - češalj. Dobro, ne baš najobičniji, ali ipak češalj. 

I nama je u početku bilo sumnjivo, ali tada smo pogledali - video...

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 08:27 31. Ožujak 2016.

    Ili si kupiš sjeckalicu :/