Špajza 13. ožujka 2013.

Sve o kuhanju od A do Ž

Sve o Kuhanju od A do Ž
Sve o Kuhanju od A do Ž
gastro postao gastro.24sata.hr
Kulinarski savjetnik s 350 recepata i savjeta o hrani, namirnicama i tehnikama kuhanja s kojima ćete ovladati vještine u kuhinji.

Sve što ste oduvijek željeli znati o kuhanju sada ćete naći na jednome mjestu! Kao što i sam naziv Sve o kuhanju od A do Ž dokazuje, pred vama je izniman gastronomski priručnik koji će vam otkriti sve tajne velikih majstora kuhinje. Kroz pitanja i odgovore poredane abecednim redom doznat ćete sve što trebate znati o hrani, piću, namirnicama, kupnji i kuhanju, a 350 provjerenih recepata te prekrasne fotografije u boji pomoći će vam da postanete pravi virtuoz u kuhinji.

Zašto ne biste već danas sami skuhali marmeladu, doznali kako flambirati i kandirati voće, prepoznali dobar komad mesa te pripremili domaće rezance sa špinatom? Ili pak oduševili obitelj i prijatelje sočnom tortom s bademima i kruškama?

S ovim kulinarskim savjetnikom čak će i riječi poput quiche, fattoush, bouillabaisse, paella, ratatouille izgubiti egzotičan prizvuk te ćete ih pripremiti brzo i lako. Uz maštovite trikove, savjete i recepte, koje ćete naći u ovoj kuharici, svaki će vaš sljedeći obrok biti prava gozba mirisa i okusa.

Izdavač: Reader's Digest
Mozaik knjiga, 2008.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.