Špajza 03. svibnja 2019.

Tortilja deka i jastuk kruh oduševili internet - ovo želimo u svojoj kolekciji!

foto: Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Internetom je nedavno zavladala potpuna zaluđenost foodie dekama s uzorkom tortilja, a sada su se pojavili i jastučići zanimljivog dizajna.

Malo je reći da smo ovim trendom apsolutno oduševljeni. Najprije nas je osvojila deka s uzorkom tortilje pomoću koje se, ako je jednostavno omotate oko sebe, možete pretvoriti u ljudski burrito i s kauča uživati u televizijskom programu. Kako bi čitavo iskustvo bilo tematsko, predlažemo gledanje kulinarskih emisija.

 

Možda vas zanima... The Final Table: Najpoznatiji chefovi svijeta u napetom kulinarskom showu Špajza

 

 

Zaluđenost tortilja dekicama još uvijek nije došla kraju, a već se pojavila nova foodie opsesija. Portal PopSugar tako je ovih dana izbacio članak na temu nevjerojatnih artikala koji se mogu pronaći na Amazonu, a jedan od zanimljivijih svakako je i jastuk u obliku baguettea. Osim što izgleda nevjerojatno slasno, vjerujemo kako biste, baš kao i mi, rado prislonili glavu na ovo čudo od jastuka dok uživate u, primjerice, vrućim, domaćim kiflicama.

 

Možda vas zanima... Kiflice, klipići, slanci - recepti za omiljena domaća peciva Špajza

 

Tortilja deku i kruh jastuk možete pronaći na Amazonu, eBayu ili naručiti s neke od specijaliziranih online trgovina.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.