Iako craft pivo obožavamo već godinama, ove nas godine očekuju novi trenovi vezani uz pojavu tog fenomena koji će vas u potpunosti oduševiti. Pivski spa centri i festivali nezaobilazni su planovi ove godine.
U istarskim Bujama tako možete isprobati kupanje u pivu dok će brojni glazbeni festivali koji tek dolaze biti idealan povod da isprobate neka nova, nekomercijalna piva na domaćem tržištu.
Jela od kiselog tijesta također će se uvući u domove istinskih gurmana. Krafne i donutsi, buhtle, pizze, kroasani, klasični kruhovi i baguette te čitav niz drugih delicija od dizanog tijesta u potpunosti će zamijeniti zdravije varijante pripremljene od sourdougha. Priznajemo, ovaj nam se trend posebno sviđa.
Sok od celera koji se dobiva cijeđenjem blendanog celera novi je trend među zagovarateljima zdravog života, a obožavanje čistih cijeđenih sokova ostatak će se godine samo nastaviti. Ovaj će trend posebice dobiti na popularnosti dolaskom toplijih dana, onih obilnijim sezonskim plodovima.