Špajza Tražimo Gastro zvijezdu 323 prikaza 22. listopada 2019.

Upoznaj mladoga blogera iza imena Marko bakes

Screenshot: Marko Josipović/Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Dok čekamo da Marko Josipović otvori svoju vlastitu slastičarnicu, recepte provjeri na njegovom Instagram profilu i blogu!

Ako su torte i kolači tvoji kulinarski favoriti svakako provjeri Instagram profil Marka Josipovića.

Jedan pogled na njegov Instagram profil i odmah ćeš znati zašto je upravo on izabran kao finalist kategorije "Top foodie" za Gastro zvijezdu 2019.

 

Možda vas zanima... Pita od čokolade i piva koja se ne peče - čisti užitak! Recepti

 

Iako među njegovim receptima možeš pronaći zanimljive opcije za ručak i večeru, slasni recepti za deserte, kolače i torte ono su što najčešće objavljuje. 

Svoju "slatku avanturu" nakon srednje škole nastavio je u Birminghamu, gdje je upisao Bakery & Pattiseire techology smjer na University College Birmingham.

Svoj glas Marku Josipoviću možeš pokloniti na stranici gastro-zvijezda.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌰HAZELNUT BAKLAVA🌰 . . . Went back to my Bosnian roots and made baklava this weekend! There’s this debate wether the original baklava is made with walnuts or pistacchios; for me it has always been walnuts! However, finding walnuts was a pain in the 🍑 and pistacchios are pretty expensive so I made a baklava with hazelnuts and it turned out SO good. Toasting some of the hazelnuts really brought out their flavour and it was delicious. Another thing that makes any baklava delicious is the syrup it’s soaked in. I imfuse mine with vanilla and lemon, and this time I added some lime too! 😋 . . . #baklava #hazelnut #hazelnutbaklava #hazelnuts #pistacchio #lemon #bosnia #baking #summer #food #dessert #instafood #instadessert #instadaily #food52 #f52grams #thefeedfeed #thefeedfeedbaking #marthafood #marthastewart #goodfood #bbcgoodfood #delicious #yummy #foodglooby #foodblogfeed #brumbloggers

A post shared by Marko Josipović (@marko_bakes) on

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.