Špajza Gastro zvijezda 05. studenoga 2019.

Uz blog Kiwi go crazy "poludit" ćeš za veganskom prehranom

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Kiwi go crazy promovira zdravu, kreativnu i raznoliku prehranu, zbog čega je ponovno u finalu Gastro zvijezde!

Blogerica Gracia Petek, autorica bloga Kiwi go crazy, kuha toliko dobro da joj ni mi, ljubitelji mesa, ne možemo prigovoriti. Sva su njena jela nutritivno bogata, divno prezentirana, ali i jednostavna za pripremu. Upravo su ove karakteristike njenog bloga oduševile i stručni žiri, zbog čega je finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana.

 

Na Gracijinom blogu možeš pronaći veganske čvarkuše i puslice, kremaste juhe, hrskave tortilje, slojevite torte i klasike poput krpica sa zeljem. Jela pršte okusom i bojom, a najbolja je stvar što većinu namirnica uzgaja u vlastitom vrtu.

 | Author: Gracia Petek foto: Gracia Petek

Ako si pobornik veganstva, ili jednostavno želiš pojesti bogati obrok bez mesa, inspiraciju potraži na blogu Kiwi go crazy i pratećim Facebook i Instagram profilima. Uvjereni smo da ćeš nakon nekoliko minuta skrolanja htjeti svoj glas dati upravo Graciji, a to možeš učiniti brzinskim klikom na gastro-zvijezda.hr.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.