Špajza 23. studenoga 2021.

Uz blog "Marie Wasler" zaljubit ćeš se u vegansku kuhinju

foto: Marie Wasler

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Marie Wasler prava je oaza veganskih, zdravih i živopisnih jela, a upravo iz tih razloga našao se u finalu ovogodišnje Gastro zvijezde!

Marie Wasler autorica je istoimenog bloga koji oduševljava ukusnim zdravim i veganskim receptima. Jela proizašla iz kuhinje Marie Wasler su nutritivno bogata, ukusna, ali i vizualno impresivna. Upravo je to jedan od razloga zbog čega je oduševila stručni žiri te postala finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana

Marie je blogati počela spontano, a nakon mnoštva pohvala krenula je ozbiljnije u taj gastronomski pothvat. Prvo jelo koje je pripremila bila je tjestenina s pestom od cikle, a najveća prednost pisanja bloga je "stalno kuhanje prefine hrane i uvijek pun frižider".

Kada je riječ o omiljenim jelima, čini se da se Marie vodi provjerenom formulom; jednostavno i ukusno. "Pratitelji mog bloga i moji ukućani (a to smo dečko i ja) obožavamo sve što ima veze s krumpirom! Sve što kuham, kuham sebi za gušt! Ali posebno volim napraviti spaghetti aglio e olio. To je moj najdraži comfort food", rekla nam je Marie. 

Kuhanje ne može zamisliti bez soli i chilija, a rižoto je recept koji bi svatko trebao znati napraviti. "Ako znaš osnovni recept za njega, onda ga možeš kombinirati s bezbroj drugih namirnica", smatra Marie. Marie je veliki zaljubljenik u zdravu i prije svega ukusnu hranu i kako kaže, jednostavno se osjeća bolje kada se hrani zdravo."Pojam "zdravo" zapravo ni ne volim toliko jer to može nešto skroz drugo značiti za mene, nego za nekog drugog, ali mislim da su osnovni principi uvijek isti — puno povrća, voća, šarenila te što više cjelovitih namirnica na tanjuru", rekla nam je Marie. 

Ako si i ti fan veganske prehrane ili jednostavno želiš probati nove okuse, nećeš pogriješiti ako inspiraciju potražiš na blogu Marie Wasler i na pratećem Instagram profilu. Marie Wasler možeš podržati svojim glasom na stranici Gastro zvijezde!

Lidl je prepoznao važnost poticanja i nagrađivanja food blogera i veliku važnost ovog natjecanja u organizaciji portala missGastro i podržao projekt. Naš partner Gorenje se i ove godine priključuje najvećem regionalnom natjecanju i postaje sponzor kategorije Tradicionalna hrana. Prati Gastro zvijezdu 2021. na portalu missGASTRO te na našem Facebook i Instagram profilu! Za favorite glasaj na web stranici Gastro zvijezde!

 

 | Author: Gastro zvijezda 2021. foto: Gastro zvijezda 2021.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.