Špajza Gastro zvijezda 20. studenoga 2020.

Za sve ljubitalje slastica "Mrvice sa stola" su prava slatka oaza

foto: Mrvice sa stola
gastro postao gastro.24sata.hr
U finalu Gastro zvijezde, u kategoriji Slastice, je i Anamarija, autorica bloga ‘Mrvice sa stola’

Anamarija je svoju ljubav prema fotografiji i kuhanju objedinila u savršenom spoju na svom blogu Mrvice sa stola. Profinjene dekoracije, lijepe, svijetle fotografije i neodoljive slastice dio su koncepta bloga Mrvice sa stola. Bundevine buhtle, rolana baklava, čokoladni tart, soufflé palačinke samo su neki od primjera.   

"Iz znatiželje sam pokrenula blog kako bi na neki način objedinila svoju ljubav prema kuhanju i fotografiji. Jednako tako gledam na nju kao na svoju virtualnu kuharicu na kojoj mogu podijeliti recepte koje sam isprobala i za koje smatram da bi svi trebali isprobati", pojašnjava Anamarija. Dodaje kako uživa kad može uniformu s posla zamijeniti pregačom i uveseliti najbliže dobrom hranom. 

Za još mnogo inspirativnih fotografija i slastica skokni na Anamarijin Instagram profil, sigurni smo da ćeš ogladnjeti čim ugledaš prve fotke, a možda pronađeš i inspiraciju za spremanje kolača. 

Ako želiš da Anamarija postane ovogodišnja Gastro zvijezda u kategoriji Slastica, nemoj zaboraviti glasati na Gastro zvijezdi

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.