Špajza Gastro zvijezda 04. studenoga 2019.

Za veganske recepte osmišljene s puno ljubavi posjeti blog Burbon i borovnice

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Burbon i borovnice ambasador je veganskih, zdravih i živopisnih jela, a upravo iz tih razloga našao se u finalu ovogodišnje Gastro zvijezde!

Blogerica Nataša Rajčević autorica je bloga Burbon i borovnice preko kojeg gotovo da možemo osjetiti okuse hrane koja nas je oduševila svojim živopisnim izgledom. Natašina jela izgledaju vrlo primamljivo što ne čudi s obzirom na to da je njezin moto ''Što više boja na tanjuru, to bolje!''. Upravo je to jedan od razloga zbog čega je oduševila stručni žiri te postala finalistica Gastro zvijezde u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana. 

Nataša svojim receptima želi približiti ljudima vegansku prehranu. ali im i pokazati kako takva jela ne moraju biti dosadna i komplicirana već zasitna i ukusna. Na njezinom blogu tako možemo pronaći razne recepte za glavna jela, ali i razne namaze, umake, juhe i variva, salate, ali i slastice i smoothieje. 

 | Author: Burbon i borovnice foto: Burbon i borovnice

Ako si i ti fan veganske prehrane ili jednostavno samo želiš probati nove okuse, nećeš pogriješiti ako inspiraciju potražiš na blogu Burbon i borovnice i na pratećim Facebook i Instagram profilima. Nakon što vidiš kako ukusno izgleda ova hrana, uvjereni smo kako ćeš svoj glas htjeti dati upravo Nataši, a to možeš učiniti brzinskim klikom na gastro-zvijezda.hr.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.