Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 05. travnja 2018.

Zagreb Chill&Grill čeka vas i ovog proljeća na Bundeku

foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Od 27. travnja do 1. svibnja i ove godne na Zagrebačkom Bundeku očekuje vas petodnevna zabava dobre mjuze, odličnih craft piva.

Zagreb Chill&Grill prošle je godine posjetilo 40.000 ljudi u četiri dana trajanja. Ove godine festival traje čak pet dana, a očekuju vas najbolji hrvatski chefovi koji će pripremati ukusne grill delicije, natjecanja u kuhanju, najbolja domaća craft piva, brojna natjecanja za posjetitelje, kutak za chillanje na suncu uz dobru klopu i pivo, a na festivalu ćete moći uživati i u delicije najpoznatijih hrvatskih restorana.

 

 | Author: Pixsell.hr foto: Pixsell.hr

 | Author: Pixsell.hr foto: Pixsell.hr

 

Chillanje i grillanje traje cijeli dan od 27.4 do 1.5., a možete slobodno povesti i vaše najmlađe jer smo za njih pripremili i poseban dječji kutak u kojem će se moći igrati, crtati i zabavljati dok vi uživate u klopi cugi i mjuzi.

Festival je popraćen i dobrom glazbom te popodnevnim i večernjim koncertima domaćih izvođača kao što su Letu štuke, Mangroove, Bang Bang i mnogi drugi.. 

 

 | Author: Pixsell.hr foto: Pixsell.hr

 | Author: Pixsell.hr foto: Pixsell.hr

 

Uskoro otkrivamo više na http://www.chillgrill.hr/

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala, Tele2, Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • saubermaher 10:40 06. Travanj 2018.

    dolazim ,a za veselje neka g.gradonačelnik otvori štand da ga se može gađati tortama