Špajza Gastro zvijezda 07. listopada 2019.

Zatvorene su prijave! Krećemo s odabirom nove Gastro zvijezde

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon nekoliko tjedana otvorenih prijava, krećemo s prvim krugom selekcije gastro blogera i foodieja...

Kao što smo najavili, slijedi odabir najboljih gastro blogera u tri kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana te Slastice. Naš će žiri, kojeg čine blogeri Domagoj Jakopović Ribafish, Darko Kontin i Nasja Duplančić, odabrati četiri finalista. Potom ćemo izbor superfinalista prepustiti publici, a potom resetirati rezultate i krenuti u završno glasanje za pobjednike kategorija. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Žiri će donijeti konačnu odluku o Gastro zvijezdi, najboljem gastro blogeru 2019. godine. Birat će između superfinalista u glavnim kategorijama, neovisno o preferencijama publike. Ocjenjivat će kvalitetu blogova, a zbroj ocjena svakog člana žirija u konačnici će presuditi u korist jednog superfinalista – sljedeće Gastro zvijezde. 

 

Možda vas zanima... Nasja Duplančić uskoro će predati titulu Gastro zvijezde Špajza

 

Po prvi ćemo put nagraditi i Top foodieja na društvenim mrežama, individualca koji se osobito ističe objavama gastronomskog sadržaja na svojim profilima na Instagramu, Facebooku i/ili YouTube-u. Nakon što žiri probere četiri najbolja, odluku o pobjedniku ćemo također prepustiti publici.

Ono što svakako treba spomenuti je i vrijedna nagrada za ukupnog pobjednika; Gastro zvijezdu će Gorenje nagraditi setom kuhinjskih uređaja Gorenje Simplicity u vrijednosti od 14,796 kuna. 

Prati missGASTRO gdje ćemo redovno objavljivati nove informacije o izboru Gastro zvijezde. Ako si se prijavio/la, ili je to možda učinio netko umjesto tebe, prati svoj mail jer bi uskoro mogao/la dobiti čestitku zbog prelaska u sljedeći krug natjecanja. 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.