Špajza 14. prosinca 2021.

Znamo gdje naručiti najfinije božićne kolačiće

Božićni keksići foto: Instagram @magnoliaslastice @oskolacpastry
gastro postao gastro.24sata.hr
Bogata ponuda božićnih kolača u slastičarnicama diljem Hrvatske

Božićni blagdani nezamislivi su bez kolača po kojima zamiriši cijela kuća. Iako ćemo ove godine sigurno zasukati rukave i u svojoj kuhinji ispeći barem jedan kolač, slastičarnice diljem Hrvatske imaju sve što možemo zamisliti. Kao i prethodnih godina, pripremili su slatke božićne pakete koje možeš preuzeti osobno ili će ti ih dostaviti na kućni prag. 

Pogledali smo što nam nude i u nastavku izdvojili nekoliko slatkih adresa s kojih možeš naručiti najfinije božićne kolače.

Cukeraj, Zagreb

Kolačići već mirišu na sve strane, a slatki božićni paketići čekaju te u Cukeraju u Petrinjskoj, Gajevoj i na Jarunu. Kolačiće možeš kupiti u jednoj od poslovnica, a narudžbe primaju na broj 01/4819 440 i na mail cukeraj@cukeraj.hr.

AMÉLIE, Zagreb

Amélie prima narudžbe na broj telefona 095/355 35 35, a imaju i dostavu te osobno preuzimanje u svojim slastičarnicama na adresama Vlaška 6, Duknovićeva 4 i Brune Bušića 16. Cijele torte i božićne kolače za druženja u krugu obitelji i prijatelja po narudžbi pripremaju kao i dosada, prema željama kupaca. Pripremili su i čarobne božićne slastice, a za sve upite možeš ih kontaktirati na gore navedeni broj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amélie (@amelie_slastice)

Magnolia, Zagreb

Uz Magnolijine posebne kutije i dalje možeš naručiti standardnih kilogram ili pola kilograma sitnih kolačića. Magnolia prima i narudžbe na broj telefona 098/370-680, a slastice, torte i božićne kolače možeš preuzeti sama ili ih naručiti dostavom.

Kaokakao, Volosko

U slastičarnici KaoKakao pripremili su kutije s božićnim kolačima i keksićima. U ponudi su tradicionalne vanili kiflice, londoneri, išleri, marcipan keksi, linceri sa šumskim voćem, raspucanci s limunom, voćni kruh, mramorni kolač, orehnjača i minjoni u poklon kutiji. Najukusnije blagdanske slastice možeš naručiti isključivo telefonski na broj 051/701 217, svakim radnim danom, osim ponedjeljka, od 10:00 do 18:00 sati. 

Villa Soši, Umag

Svi ljubitelji tradicionalnih kolačića raspametit će se na prizor bezbroj vrsta koje sprema cijenjena slastičarka i internacionalna sutkinja Dragica Lukin u maloj umaškoj slastičarnici. Ovih blagdana u ponudi imaju kekse, makovnjače i orahnjače, kroštule, puslice, torte i mnoge druge slatke delicije. Možeš ih naručiti putem telefona na 052 732 228, Facebook stranice ili dolaskom u slastičarnicu na gradskoj tržnici Umag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Villa Sosi (@villasosi_umag)

ART KAVANA, Zadar

Smještena podno zadarskih bedema i udaljena od gradske vreve Art Kavana je slastičarnica u kojoj nećeš znati što bi prije kušala. U ponudi imaju domaće blagdanske kolačiće spravljene po tradicionalnim recepturama, a svoj slatki paket možeš naručiti pozivom na broj 023/400-800.

YUM pastry shop, Šibenik

Yum Pastry shop iz Šibenika priprema vizualno impresivne slastice pa ako ovih blagdana želiš zadiviti goste izborom slastica, svakako ih posjeti na adresi Ul. Božidara Petranovića 8. U ponudi imaju božićnu kolekciju slastica različitih oblika i okusa: mousse od medenjaka, homemade karamela s pastom lješnjak, krema od vanilije s aromatiziranim rumom, biskvit s lješnjakom, samo su neke od neodoljivih kombinacija.

Oš kolač, Split

Omiljena slatka adresa u Splitu - Oš kolač, pripremila je božićnu kutiju prepunu tradicionalnih kolačića. Kiflice od oraha i badema (bez glutena), kušineti (s bademovim brašnom i vanilijom), kolačići od badema i kardamoma (bez glutena), čoko medenjaci, pistacio pužići, samo su neki od njih. Cijena kutije iznosi 220kn, a narudžbe primaju do 21.12. U blagdanskoj ponudi su i torte za do 15 porcija, svaka je unikatna, bezglutenska, s detaljima 24 karatnog zlata i pakirana u prigodnu kutiju. Cijena torte je 600 kn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O'š kolač (@oskolacpastry)

LUKA ice cream & cakes, Split

Kao i svake godine, iz slastičarne Luka pripremili su slatke božićne pakete. Prepuni su različitih okusa, boja i onih dobro poznatih mirisa prošlosti, mirisa maminih i bakinih kolača. Narudžbe primaju do 20.12. na broj 091 621 4536 (sms/wapp-potvrda narudžbe u roku od 24 h) ili 091 908 0678 (samo pozivi od 09:00-21:00h). Paketi se mogu osobno preuzeti u poslovnici na adresi Svačićeva 2, Split.

GOLD BY WALDINGER, Osijek

Slastičarnica Gold by Waldinger oduševit će te širokim izborom božićnih slastica. Ovih blagdana u ponudi imaju slatku kutiju od 800 grama, a cijena je 100 kn. Proizvode možeš naručiti i online, svaka narudžba plaća se pri preuzimanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Waldinger (@waldinger.hr)

Zanimat će te i...

zelene kiflice Možda vas zanima... Blagdanske zelene kiflice sa sjemenkama buče Kolumne Božićni ukrasi od sušenih citrusa Možda vas zanima... Napravi najljepše blagdanske ukrase od sušenih agruma Špajza Možda vas zanima... Plate u obliku adventskog vijenca novi su hit Špajza

 

 

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amando 11:27 15. Prosinac 2021.

    odlični i slatki kolači.