Gastro.hr Palačinka od blitve punjena s rižotom od kozica i pinjola Chef Braco Sanjin otkrio je tajnu ukusnih palačinki
Gastro.hr Hobotnica na Bracin način Skuhanu hobotnicu poslužite s pireom od pečene muškatne buče i otkrijte nove okuse
Gastro.hr Raviol punjen bakalarom na kremi od cikle Umjesto klasičnih jela s bakalarom, napunite raviol s njim i poslužite ga na kremi od cikle.
Gastro.hr Mediteranski blagdanski jelovnik chefa Brace Chef splitskog restorana Kadena za blagdane predlaže hobotnicu s bučom, raviol punjen bakalarom i splitsku tortu .
Gastro.hr Pšenica s dimljenim plodovima mora Stručnjak za plodove mora, chef splitskog restorana Kadena i naš suradnik Braco Sanjin opet nam je ponudio neobičnu kom…
Gastro.hr Viški brudet na Bracin način Chef splitskog restorana Kadena, Braco Sanjin još jednom je napravio odmak od tradicionalnog načina spremanja brudeta i…
Gastro.hr Rajčica u dvije varijante Chef savjeti bogatiji su za još jednog majstora koji svoje kuhanje definira kao modernu verziju tradicionalne mediteran…