gastro postao
Sve odlike dobre pizze nalaze se u ovom divnom složencu. Pripremite ga i oduševite se.
Sir koji se rasteže, kobasica, suha salama i malo luka, odličan su spoj na svakoj pizzi. Umjesto pripreme tijesta za pizzu, kombinirajte ih s tjesteninom pa sve zapecite. Savršen obrok za sve lijene ljubitelje pizze. Samo povežite sastojke, ubacite ih u pećnicu i u kratko vrijeme uživajte u savršenom složencu.
Potrebno vam je:
- 500 g tjestenine
- 2 para kobasica
- 1 luk
- Češnjak u prahu
- Origano
- Suha salama
- Mozzarella ili neki drugi topljivi sir
- Parmezan
- Umak od rajčice
Priprema:
- Tjesteninu skuhajte al dente.
- Skuhajte kobasicu.
- U posudu složite sloj tjestenine, prelijte umakom u koji ste umiješali origano, pospite mozzarellom i parmezanom, pa dodajte kobasicu i luk.
- Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez sastojaka, a po vrhu pospite suhom salamom.
- Pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.
Dobar tek!