21. rujna 2016.

Pohani štapići od mozzarelle nestaju brzinom munje

Štapići od mozzarelle
1/2
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Pohani sir omiljena je grickalica malih i velikih, a domaća pohana mozzarella neusporedivo bolja od standardnih verzija

Za ove štapiće trebat ćete mozzarellu, brašno, jaja, vodu, krušne mrvice i ulje. Mozzarellu izrežite na štapiće i uvaljajte u brašno. Potom istucite dva jaja s malo vode i umočite u smjesu pa finalno u krušne mrvice. Krušne mrvice začinite talijanskom mješavinom začina za još bolji okus.

Prije prženja stavite u zamrzivač oko dva sata pa pecite u dubokom ulju. Jednostavno i fino za grickanje s društvom ili kao brzo jelo koje će i vaša djeca obožavati. Detaljan postupak pripreme i prženja pogledajte u priloženom videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.